PASSAT B6 - радиото замлъква

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
eatanasov
Автомобил:
Двигател:

PASSAT B6 - радиото замлъква

Мнениеот eatanasov » Пет 10 май 2013 16:02

Здравейте!
Имам мултимедия в колата си от която съм мн. доволен с едно изключение. Всичко работи идеално, помни си настройките, НО...
При поставяне на ключа за запалване медията се включва и зработва. При стартиране на двигателя медията не гасне, но звука спира. При оригиналната медия която беше MFD2 всичко е същото, но съответната станция на радиото засвирваше след секунда - две след въпросното стартиране на двигателя. Сегашната медия има нужда да и натисна някоя от запаметените позиции с радиостанция, за да засвири отново.
Надявам се да съм обяснил проблема до колкото е възможно.
Предполагам е въпрос на свързване на някое от кабелчетата, които ми останаха излишни към някое друго и ще се реши, но аз не зная кое.
Поставям и схема на системата, за улеснение.
www.jpg
Това е схемата за свързване

eatanasov
Автомобил:
Двигател:

Re: PASSAT B6 - радиото замлъква

Мнениеот eatanasov » Съб 11 май 2013 20:51

Явно, не е толко елементарно щом никой не пише :icon_sad

Потребителски аватар
wishsalor
Автомобил: Passat B5 variant x2
Двигател: AFN 97-98
Контакти:

Re: PASSAT B6 - радиото замлъква

Мнениеот wishsalor » Пон 27 май 2013 19:16

Мне, елементарно си е, но просто твоята машинка не го може, няма и да го може. Това което описа е т.нар. памет. last position/source memory. Готините плеъри или пък ОЕМ такива, го имат като екстра, но за китаецо това е скъпко и нема нужда. иска платки, правене, проектиране, абе-разходи. Другият вариант е да има объркана оперативна верига, което е съмнително, при положение че след натискането на копче на станция - тръгва.

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”