CD за Б4 от друг VW?
- nebeto
- Автомобил: VW Passat B4 1.9TDI
- Двигател: AFN 1996
CD за Б4 от друг VW?
Привет.Интересува ме от каква кола ще ми пасне CD в моята Пасат Б4,така,че да се слее с интериора(да е с визията на оргиналния касетофон),до/горе как са цените.Не ме интересуват вариянтите касетофон + ченджър.
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Re: CD за Б4 от друг VW?
Вземи си нещо с зелена посдсветка и си свиркай
Иначе има Gamma CD и Delta CD, които перфектно се вписват с интериора ама старите с зелена подсветка са ряскост. Повечето са от B5 и са с чрвена подсветка.

Иначе има Gamma CD и Delta CD, които перфектно се вписват с интериора ама старите с зелена подсветка са ряскост. Повечето са от B5 и са с чрвена подсветка.
- nebeto
то подсветката не ми е никакъв пробле.Подсветката е планувано да стане синьо или червено по целия интериор на автомобила.То тези Gamma CD май са рядкост понеже търсих из нета и никаде немога да намеря обава да видя как са цените.Ще потър и иаз автоморгите,може да набарам нещо на далавера
Благодаря ти.

Благодаря ти.
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Иначе така изглежда:

За мен покупката на такъв плеър е безумна защото дори и да работи оптичната му глава ще е пътник, отделно всички кондензатори ще са за смяна. Ама ако ти се хвърлят пари да го възстановиш и целата е 100% автентичен вид става.
За мен покупката на такъв плеър е безумна защото дори и да работи оптичната му глава ще е пътник, отделно всички кондензатори ще са за смяна. Ама ако ти се хвърлят пари да го възстановиш и целата е 100% автентичен вид става.
- wishsalor
- Автомобил: Passat B5 variant x2
- Двигател: AFN 97-98
- Контакти:
Pioneer DEH p5600mp. DEH p5700mp
Това е начина, подсветката е зелена, няма да сменяш нищо, формата, визията и изгледа са идеални за пасата. Казвам го от личен опит, но въпреки това е въпрос на вкус, а също така и на късмет да намериш читав екземпляр откъм външен вид. Иначе за мен това е един много красив плеър. Има и МР3, подържа и АУХ, и един купен настройки. Старата школа....
Това е начина, подсветката е зелена, няма да сменяш нищо, формата, визията и изгледа са идеални за пасата. Казвам го от личен опит, но въпреки това е въпрос на вкус, а също така и на късмет да намериш читав екземпляр откъм външен вид. Иначе за мен това е един много красив плеър. Има и МР3, подържа и АУХ, и един купен настройки. Старата школа....
- nebeto
тази идея с пайнера изобщо не ми допада,никак немога да си го впиша с интериора.
Отностно оргиналното СД,ако ми падне нещо на далавера тогава ще зема.По принцип имам и оргинален касетофон за пасанора,но през 2013г да въртиш касети е малко
Отностно оргиналното СД,ако ми падне нещо на далавера тогава ще зема.По принцип имам и оргинален касетофон за пасанора,но през 2013г да въртиш касети е малко

- wishsalor
- Автомобил: Passat B5 variant x2
- Двигател: AFN 97-98
- Контакти:
В такъв случай адмирации към теб!
С колегата се опитваме да те подсетим за евентуалното състояние на плеъра , който смяташ да купиш, и за факта че ще ти излезе колкото три пайнера да му върнеш живеца и топсъстоянието.
За това РЕСПЕКТ!
С колегата се опитваме да те подсетим за евентуалното състояние на плеъра , който смяташ да купиш, и за факта че ще ти излезе колкото три пайнера да му върнеш живеца и топсъстоянието.
За това РЕСПЕКТ!

- nebeto
аз ви имам уважението и съм много благодарен,че коментирате по моя въпрос.Ако съм те обидил това с пайнера - сори(мямах това впредвид).Като се замислих малко по сериозно наистина няма смисъл да давам пари за нещо,което някой го продава сигурно не на празно !

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”