прецакаха ми се говорителите и обмислям вариянт за тези херц та въпроса ми е трябва ли филтри да си намеря за говорителите ?
свирката е sony cdx gt620u
въпрос относно озвучение пасат б5. говорители
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: въпрос относно озвучение пасат б5. говорители
но ако е без тях ще има ли проблем и осезаема ли ще е разликата със тях ?
- Vag_activator
- Автомобил:
- Двигател:
Аз бих си купил пак оригинални от морга,по 10лв парчете.
И говорителите през плеара се пуксат през HPF задължително (100hz) и няма да имаш никога проблеми!
Тубата в багажника е задължителна (около 200w са достатъчни),за golf 4 и по малко стигат (130-150w).
Незнам дали gt624u нямаше HPF и LPF!
И говорителите през плеара се пуксат през HPF задължително (100hz) и няма да имаш никога проблеми!
Тубата в багажника е задължителна (около 200w са достатъчни),за golf 4 и по малко стигат (130-150w).
Незнам дали gt624u нямаше HPF и LPF!
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Има Сонито HPF, може да реже на 75 и 125Hz.
- jelevbg
- Автомобил: Golf III
- Двигател: AHU 1997
- Контакти:
Друг е въпроса дали колегата има суб в багажника, че да реже през хай пас, а и така и така ще купува говорители, защо да не са по-добри от старите...
tedsss3 ето виж и тази обява http://prodavalnik.com/tonkoloni-herts-16-5-i23042281 продават ги с високите предполагам ще имат и филтри, а и цената е малко по ниска
tedsss3 ето виж и тази обява http://prodavalnik.com/tonkoloni-herts-16-5-i23042281 продават ги с високите предполагам ще имат и филтри, а и цената е малко по ниска

-
- Автомобил:
- Двигател:
не смятам да слагам скоро "туба" в багажника. мисля първо да си вземае една предна линия пък по натам ще го мисля. върти ми се из главата да и сложа 1 усилвател, но незнам тези херци ще има ли осезаема разлика ?
- Vag_activator
- Автомобил:
- Двигател:
Осезаема разлика ако си сложиш компонентна система за над 200лв,аз за това те съветвах да си вземеш от морга едни запазени оригинални и да даваш газ!
Ако бих правил подобрения,бих сложил (аз лично) DLS r6a,или Morel tempo 6.5" компонентна система (която си е от 270лв нагоре нова).
Ти си решаваш с тези "херци к'во правиш".Има няколко серии,предполагам се досещаш кое звучи добре и какви парички ще е.Не че няма добри говорители на марката,но не са по 70-80лв!
Ако бих правил подобрения,бих сложил (аз лично) DLS r6a,или Morel tempo 6.5" компонентна система (която си е от 270лв нагоре нова).
Ти си решаваш с тези "херци к'во правиш".Има няколко серии,предполагам се досещаш кое звучи добре и какви парички ще е.Не че няма добри говорители на марката,но не са по 70-80лв!
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”