Мнения за избор на авто-ресийвър и озвучаване

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
flashedbg
Автомобил:
Двигател:

Мнения за избор на авто-ресийвър и озвучаване

Мнениеот flashedbg » Сря 12 юни 2013 14:00

Здравейте на всички колеги!
След като преди 3 нощи осъмнах без чисто новото си плейърче, което беше само на седмица Pioneer MVH-150UI(Ако четеш тук коп*ленце мръсно дано да ти изсъхнат ръчичките) сега съм пред дилемата за закупуване на нов ресийвър.
Вариантите към които съм се спрял са следните :
1. Същият Pioneer MVH-150 UI
2. Подобен Pioneer MVH-350 BT
3. И може би най-големия ми фаворит Alpine UTE-72BT

Както може би се подразбира от примерите търся ресийвър, който задължително да е без CD механика, да има фронтално USB и AUX, да има предизход за субуфер, Bluetooth-a е опция, която за мен лично не е задължителна, но е хубаво да я има.
Колата е ГОЛФ 3, хетчбек 5 врати.

Компонентите са следните

Пищялки на таблото Alpine Изображение
Около 2.5-3 см, точен модел не пише

Предна линия във вратите са Alpine 16cm S-Type, точния модел се е изтъркал
ИзображениеИзображение

На втора линия в задните врати няма нищо

А на 3-та(реално втора) на кората на багажника са следните Alpine SPS170A
Изображение
Изображение

В багажника съм разположил непретенциозните усилвател Thunder TCA-2082
и пасивен субуфер Blaupunkt gtt-1200 sc

Към 1-ва линия са вързани пищялките плюс тези във вратите, за усилвателя е прекаран силов кабел 16 квадрата през единия праг, а през другия чинчовете и remote кабела. Масата е хваната за единия от болтовете за коланите.

Бюджет, който съм определил е максимум 220 лева за плейър, като ми се върти идеята в главата да преместя пищялките от таблото отстрани до колоните на челното стъкло и да купя някакви средни или високи 10см за таблото. За тях съм склонен да отделя до максимум 100 лева, но не съм сигурен колко е възможно като изпълнение и към кой канал точно трябва да се вържат.

Моля за вашите мнения, препоръки, идеи и всичко останало, което се сетите по темата.

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”