LG lcf600ur - слабо осветление (passat b3)
LG lcf600ur - слабо осветление (passat b3)
Значи въпросния плейър го взех от една заложна къща и си работи добре ,направи ми впечатление слабото осветление на дисплея ,дори ,когато в настройките яркостта е на макс. Помислих си ,че си е така фабрично ,докато не видях този клип - http://www.youtube.com/watch?v=xmt68ARZnOg ,където изглежда ,че се вижда ясно и през деня ,а при мен едвам едвам и то на закрито ... Помислих си ,че проблема е в свързването ,но днес се разхождах и в технополис и в техномаркет го имат модела и на двете места яркостта е като при мен слаба
. Сега въпросът ми е как се получава яркостта ,която се вижда на клипа ,дали камерата лъже или има някакъв нестандартен подход при свързването на точно този модел. Моля хора ,които го притежават ,а и други ,предполагащи за причината за сакатлъка да споделят идеите си :) МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО !

- sp3n5
- Автомобил: Golf MK5
- Двигател: BXE 2008
- Контакти:
Re: LG lcf600ur - слабо осветление (passat b3)
Колега и моето LG , което е малко по-стар модел има същия недъг.Така си беше като взех колата, но ми направи впечатление, че копчетата светят супер за сметка на дисплея.Ще следя темата с интерес.Дано стигнем до развитие.
Re: LG lcf600ur - слабо осветление (passat b3)
Дано да има ,че взех да съжалявам ,трябваше май да си е SONY или PIONEER и да си нямам проблеми...
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”