Здравейте!
Имам питане по въпроса с радардетекторите и ако може да отговорят хора който наистина са сигурни!
Желая да си закупя радар детектор който да лови патрулките които стоят и снимат(клипче)и после получаваме ел.фиш с 4 снимки скорост и всичките данни.Получих вече такъв за 100лв и нежелая да се повтаря (или поне са се намали до минимум).
Може ли да препоръчате марка,модел но нека да е нещо което е тествано ...
Нямам предпочитание за мака.Да не е нещо "измислено" за 50-100лв
Лека вечер

Запитване за радар детектор!
- k_garchev
- Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
- Двигател: AGZ
- Контакти:
Re: Запитване за радар детектор!
И аз се оглеждам за радар детектор напоследък,но не мога да реша какъв!За момента мога да помогна с едно четиво,което е доста интересно!
http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=12&t=168986
http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=12&t=168986
-
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря колега но този форум е ок 2009г и инфото не е мн актуално там.
Все пак благодаря.
Все пак благодаря.
Нама такъв детектор които да лови мобилни и стационарни камери преди да са те засекли като те щракнат тогава свиркат.Има варянт за такъв които е с ГПС и там са заложени наи честите места на патрулките но това го върши и един прост смарфон с ГПС така че е безмислено да се влагат пари в такъв ГПС.Те работят на принципа прави снимки смята ти приблизително скоростта дали е над разрешената и пуска радара за да отрази скоростта .Така че с детектор може да спасиш ако някои пред теб го снимат тои засича неговите снимки и ти свирка.В случая аз съм с кобра като модел на 10+години и нямам проблем лови ги , а и се задейства от други уреди почти минимално , имах и модерна кобра от която ми писна да врещи постоянно на К,Ка и Х канала и я разкарах работа не върши вече поради факта че вече не се използват радари от типа ТР4 пък то и постоянно вкл.
Дано съм бил полезен.
Дано съм бил полезен.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря за инфото!
Аз си купих преди половин година навигация от която съм много доволен и си сложих и файла със стационарните камери и най честите засади от патрулки и съм много доволен поне 100 пъти ме е спасявала.
Писах тук ако има начин да "филтрирам" и евентуалните засичания от мобилните камери,но явно няма нужда да се вкарвам с пари щом ще ме извести когато вече са ме снимали или са снимали този преди мен.
Лек ден.
Аз си купих преди половин година навигация от която съм много доволен и си сложих и файла със стационарните камери и най честите засади от патрулки и съм много доволен поне 100 пъти ме е спасявала.
Писах тук ако има начин да "филтрирам" и евентуалните засичания от мобилните камери,но явно няма нужда да се вкарвам с пари щом ще ме извести когато вече са ме снимали или са снимали този преди мен.
Лек ден.
- k_garchev
- Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
- Двигател: AGZ
- Контакти:
А от къде ога да си сваля този файл с камерите и евентуалните засади?Взъможно най-актуален!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ето ти страницата колега,но имай в предвид че това е за навигации ГАРМИН:
http://paralax.org/garmin/
За да ти говори на БГ(и да ти повтаря постоянно за наближаващи стационарни камери/засади от патрулки) избираш този фаил : bg speedcams v.074(1) CYR- mnogokratnoi.gpi
За да ти говори на БГ(и да ти сигнализира само веднъж за наближаващи стационарни камери/засади от патрулки) избираш този фаил : bg speedcams v.074 CYR -- ednokratno.gpi
Надявам се да ти е полезно инфото.
И в допълнение:този фаил го слагаш в папка с име "POI" в директорията на картата,в тази папка нищо друго да няма освен въпросния фаил.
Лек ден на всички ...
http://paralax.org/garmin/
За да ти говори на БГ(и да ти повтаря постоянно за наближаващи стационарни камери/засади от патрулки) избираш този фаил : bg speedcams v.074(1) CYR- mnogokratnoi.gpi
За да ти говори на БГ(и да ти сигнализира само веднъж за наближаващи стационарни камери/засади от патрулки) избираш този фаил : bg speedcams v.074 CYR -- ednokratno.gpi
Надявам се да ти е полезно инфото.
И в допълнение:този фаил го слагаш в папка с име "POI" в директорията на картата,в тази папка нищо друго да няма освен въпросния фаил.
Лек ден на всички ...
- lubo007
- Автомобил: GOLF 5 TDI
- Двигател: BKC
а за смартфон, коя е програмата? :)
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ако приложението е "гарминско"процедурата е същата и работи също така добре! :)
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”