Здравейте!Закупих си въпросното CD февруари месец.Имам усилвател и свързани към него 2 говорителя.От самото начало при съвсем леко усилване се чуваше леко свистене,но вчера почна да се чува бая силно.Викам си нещо кабелите са се объркали спрях опитах се да ги наместя-без успех и ги откачих.След това тръгнах да търся проблема по кабелите-проверих като за начало масата-добре беше.След това смених сигналния кабел и пак същото.Дойде едно приятелче и си даде неговото CD- о чудо нито свистенето, нито някакви странични шумове.Забравих да кажа чува се и компресора на климатроника като го пусна през колоните

.Та искам да попитам дали със сигурност е от CD-то да не отида в сервиза да го оставя и да кажат, че не е от него.Да не съм пропуснал нещо да проверя нагледно всичко е точно, но защо да не работи и толкова бързо да се развали.Забравих да спомена говорителите са 8-ци и усилвателя винаги е на high pass режим най-хубаво се чува.На Low pass режима го няма това свистене, но и не ме задоволява не съм с бас каса.Забравих пак да кажа виенето го има и като CD-то е изключено и затова ме отвежда мисълта, че не е от него, но всички друго проверих...