Здравейте
Аз съм нов потребител на wv.club.bg и не познавам много добре изискванията на сайта за публикуване на питания. Въпреки многото публикации по темата които прочетох за модели на Пасат 6 до 2007 г., не мога да преценя кои от тях са приложими към настоящия момент.
МОЛЯ, ДА МИ ПОМОГНЕТЕ, как мога да заредя навигационната система с карти за Източна Европа на притежавания от мен Пасат 6, година на производство 2008 г., навигационна система RNS-510 заредена с карти за Западна Европа.
Зареждането с диск ли става /от къде се зарежда/, или с карта памет.

Зареждане на карти за Изт. Европа на нав. с-ма RNS 510
-
- Автомобил: VW Touran 1.9 TDI
- Двигател:
Re: Зареждане на карти за Изт. Европа на нав. с-ма RNS 510
Прочети тази тема :RNS510 версия 8 за Източна Европа!
viewtopic.php?f=12&t=286789
Тук всичко е написано.
viewtopic.php?f=12&t=286789
Тук всичко е написано.
Re: Зареждане на карти за Изт. Европа на нав. с-ма RNS 510
http://prodavalnik.com/dvd-disk-s-karta-na-iztochna-evropa-2013-za-vw-s-navigatsiya-rns-510-810-i21632833
Dcholakov написа:Здравейте
Аз съм нов потребител на wv.club.bg и не познавам много добре изискванията на сайта за публикуване на питания. Въпреки многото публикации по темата които прочетох за модели на Пасат 6 до 2007 г., не мога да преценя кои от тях са приложими към настоящия момент.
МОЛЯ, ДА МИ ПОМОГНЕТЕ, как мога да заредя навигационната система с карти за Източна Европа на притежавания от мен Пасат 6, година на производство 2008 г., навигационна система RNS-510 заредена с карти за Западна Европа.
Зареждането с диск ли става /от къде се зарежда/, или с карта памет.
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”