Здравейте,
Мой съсед ми предлага 12" Pioneer TS-W301R във кутия заедно със GM-4300F за 280лв.
Отдавна не съм се интересувал от аудио и не мога да преценя дали е добра оферта.
Искам отново съб защото си е друго нещо и оглеждам обявите втора ръка. Има всичко от 200 до 500 лв и не мога да преценя кое е добро и кое не, тъй като това със музиката според мен е до субективна преценка и персонални предпочитания.
Та някой има ли наблюдения от някое съба или от усилвателя? Бихте ли препоръчали за тази цена или не?

Мнение за Pioneer TS-W301R със GM-4300F
Re: Мнение за Pioneer TS-W301R със GM-4300F
Pioneer TS-W301R се продават за по 70 - 80 $ без доставка става въпрос за нови . Намерих и 2-ра ръка който до България излизат 201 лв
- wishsalor
- Автомобил: Passat B5 variant x2
- Двигател: AFN 97-98
- Контакти:
Колега, ще ти го обясня малко по - грубичко
За тези пари усилвателя ще е ALPINE, говорителят ще е доста по-нов и читав...
А звука ще е ненормален....
А ако си решил да метнеш повече-нещата ще придобият брутален вид...
Според мен, обаче - цената която ти е обявил твоят съсед е със около 100лв над нормалното.....криза е ........
За тези пари усилвателя ще е ALPINE, говорителят ще е доста по-нов и читав...
А звука ще е ненормален....
А ако си решил да метнеш повече-нещата ще придобият брутален вид...
Според мен, обаче - цената която ти е обявил твоят съсед е със около 100лв над нормалното.....криза е ........
- kambone
- Автомобил: Passat b5.5 2001
- Двигател: 1.8T AWT
- Контакти:
Благодаря за мнението.
И аз му отказах, предложих му 200лв, той не искаше - със здраве да си му стои в гаража.
Иначе да, този говорител и това стъпало са били в ниския клас когата са били нови, вече не се произвеждат и не се продават.
И аз му отказах, предложих му 200лв, той не искаше - със здраве да си му стои в гаража.
Иначе да, този говорител и това стъпало са били в ниския клас когата са били нови, вече не се произвеждат и не се продават.
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”