добри цени за плеари?

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
koliog
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

добри цени за плеари?

Мнениеот koliog » Вто 13 мар 2007 0:07

Някои може ли да ми каже някой магазин или фирма от където да си купя плеар и предни колонки, защото не искам да купувам от технополис. Моето мнение е че нищо не трябва да се купува от там.

andro_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот andro_ » Вто 13 мар 2007 0:12

За Пайнер/Кенууд/Алпайн плеъри и съответните им колони + тези на Херц - Avitel - http://www.avitel-bg.com/
За Кларион - Toyaga - http://toyaga.org/bg/

Между другото Пайнер и Херц,които се продават в Технополис са всъщност от Авител.

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Re: добри цени за плеари?

Мнениеот веселин » Вто 13 мар 2007 0:30

koliog написа:Някои може ли да ми каже някой магазин или фирма от където да си купя плеар и предни колонки, защото не искам да купувам от технополис. Моето мнение е че нищо не трябва да се купува от там.
Сподели защо е такова твоето мнение - мисля,че аргументите придават на едно твърдение меродавност , а не просто да е поредния безцелен изстрел!Казвам това като купувач на 12 стоки от Технополис и нито едно оплакване - поне досега :043:

Потребителски аватар
zmej
Автомобил: Audi 8D5 Quattro
Двигател: AJL
Контакти:

Мнениеот zmej » Вто 13 мар 2007 13:20

Веско, Кольо е наполовина прав. Tехниката в технополис (и техномаркет, и другите такива -маркети) е на посредствено ниво, а специално в аудиото (хеле пък т.нар кар-аудио) - още по-надолу.
За плеърите - там каквото е в технополис, такова е и на други места, демек всички са трагични и откъдето и да си го вземеш, все тая.
За говорителите - там положението е още по-зле - продават се невероятни боклуци за още по-невероятни пари.

Кольо, виж визатон - FRS8 или FR10 - кой ще ти влезе в таблото - на www.steadygroup.com, или в Марни - там освен многото боклуци има и доста добри попадения. Ако имаш пари и знаеш какво искаш, обади се в ПАС - човека внася Tymphany (Peerless, Vifa, Scan-speak), Seas и TVM.

Потребителски аватар
popodopolo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот popodopolo » Вто 13 мар 2007 22:23

Аз купувам от Деком.Най-тънко е там!/за Пайнер говоря/ :wink:

andro_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот andro_ » Вто 13 мар 2007 22:30

popodopolo написа:Аз купувам от Деком.Най-тънко е там!/за Пайнер говоря/ :wink:

В Пловдив да,ама в София Деком няма mhihi .

Потребителски аватар
koliog
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: добри цени за плеари?

Мнениеот koliog » Чет 15 мар 2007 22:52

веселин написа:
koliog написа:Някои може ли да ми каже някой магазин или фирма от където да си купя плеар и предни колонки, защото не искам да купувам от технополис. Моето мнение е че нищо не трябва да се купува от там.
Сподели защо е такова твоето мнение - мисля,че аргументите придават на едно твърдение меродавност , а не просто да е поредния безцелен изстрел!Казвам това като купувач на 12 стоки от Технополис и нито едно оплакване - поне досега :043:

Ами аз мисля така, защото работя във фирма, която е дистрибутор на Технополис на доста продукти, и освен че те купуват най-нискокачествената ни стока я предлагат на много висока цена. Затова предполагам, че ще е така и за колонките за автомобили и тн.

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”