Препоръчайте елипси!

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
apisabvgd
Автомобил:
Двигател: ARX 2002

Препоръчайте елипси!

Мнениеот apisabvgd » Сря 20 ное 2013 17:27

Здравейте колеги,

Трябват ми нови елипси,в момента имам някакви на jvc на кората и съм си ги вързал към усилвател само за тях,пуснал съм само бас към тях и си свиреха чудесно,но ето че вече започнаха да сдават багажа и като увелича повече започва"пърдене" :) за нови говорители мога да отделя до 120-30лв!Пак казвам ползвам ги за бас само иначе си имам добро озвучаване в колата!Препоръчайте,някой модел или пък ако някой продава нещо хубаво и читаво!Аз гледах ето тези,малко по-големи от стандартните,дали стават за мен: http://www.aval-bg.com/car-audio/hertz/govoriteli/hertz-dcx-710-3

Поздрави!
EDIT:Ето това ми предлагат а 90лв някой чувал ли ги е,по-добре ли ще е от Херца! http://www.toyaga.org/bg/audio/?slaveid=36&prodid=107

Потребителски аватар
ninkotv
Автомобил: [Golf 2] [Tiguan 5N] [Audi A3 8L]
Двигател: [HK 1983] [CBAB 2010] [AGN 1999]

Re: Препоръчайте елипси!

Мнениеот ninkotv » Сря 20 ное 2013 18:07

Елипсовидните говорители не са направени да се ползват само като баси. Има голяма вероятност да съсипеш и новите. За бас - субуфер. Особено ако еквалайзера е с доста увеличени ниски честоти, тогава раздрънкването на говорителите е въпрос на време.

Потребителски аватар
apisabvgd
Автомобил:

Мнениеот apisabvgd » Сря 20 ное 2013 18:52

Съгласен съм с теб,но нямам място за суб,а пък колоните ги пускам от време на време,колата си има говорители във всички врати и фабричен буфер в калника,но системата не е Босе а си е с обикновени говорители,сегашните елипси изкараха при мен година и половина,преди това,са били при предишния собственик нямам идея колко!Цъкам бутона за усилвателя(колоните)като ми дойде настроението :) не работят през цялото време!

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Мнениеот radi_nrj » Чет 21 ное 2013 15:04

Тези дето си харесал са 7 на 10 инача и са по-големи от предишните ти с по 1 инч във всяка посока. То тая презумпция би трябвало да вадят и повече бас, но ще се наложи да разширяваш отворите.

Потребителски аватар
apisabvgd
Автомобил:

Мнениеот apisabvgd » Чет 26 дек 2013 22:31

Колеги взех модел на Херц ECX 690,свирят уникално с усилватвля,направо дънят кората:)

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”