Здравейте колеги!
Извинявам се ако вече има някаква такава тема,но ми трябва малко помощ!
Имам усилвател blaupunkt с 4 канала 2 предни и 2 задни. Като вържа чинча за задния канал свири без проблем или предния също свири нормално,но като вържа двата заедно при неработещ двигател свири перфектно, а като запаля колата се чува страшно пръщене в говорителите все едно мотора се чува в тях като дам газ и пращенето се усилва...... Кякъв е проблема помогнете :(

пращене
- ivo_vn
- Автомобил: Passat
- Двигател: AVB
Re: пращене
Кофти маса при чинчовете на ЦД-то, или при чинчовете на усилвателя! 
Направи си един експеримент, докато си свири и се чува това "пръщене", пусни едно кабелче дето в единия край е допряно на корпуса на ЦД-то, а в другия го допри на чинчовете, и ако стане ще си го оправиш сам без пари.

Направи си един експеримент, докато си свири и се чува това "пръщене", пусни едно кабелче дето в единия край е допряно на корпуса на ЦД-то, а в другия го допри на чинчовете, и ако стане ще си го оправиш сам без пари.

- Crazyness
- Автомобил: VW Polo MK2
- Двигател:
Мерси колега ще пробвам, но другото което е ми казаха, че може централния кабел на делкото да дава смущения и ми говориха за някви предпазители слагах предпазител ама все същото.....
- Crazyness
- Автомобил: VW Polo MK2
- Двигател:
А и също преди това СД имах Sony и беше само с един изход за усилвател бях сложил накрайници с по два изхода да мога да вържа и двата канала на усилвателя и пращеше и реших да си купя СД с два изхода взех си такова и пак същото много ми е чудно какво ще излезе но ще пробвам това с кабелчето дано да стане ;)
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
На някой от чинчовете му е заминала масата. Пробвай с други кабели.
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”