говорители:Pioneer или JBL
- dj_nako
- Автомобил: Golf 5 tsi
- Двигател: BMY 2007
говорители:Pioneer или JBL
Та значи тва ми е втората тема в този под форум и имам нужда от професионално мнение.Въпроса ми е кой от тези двата говорителя да избера за в багажника: Pioneer TS-W306DVC или JBL GTO-1202D.Работата е там че усилвателя ми е Thunder TCA2110(2x110w или 1x300w).Tака че кажете ми кой от тия двата е по хубав и кой ще издаржи на 300 вата.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
JBL си е JBL,никви пайневри майнери не го вдигат,значи тва е като да сравняваш плеъри ALPINE и PANASONONIC
който не разбира да не се меси тука и да защитава келявите пионери,вярно по добри са от лж-та и разни панасоници и сонита,но нищо общо нямат с марките BLAUPUNKT,CLARION,ALPINE,NAKAMICHI подредени по марки от най-ниския до най-високия за мен
за съпоставка на обикновен алпайн от под 300лв с пионер 7 серия за незнам колко стотин отгоре взимам алпина без да се чудя даже за миг и съм сигурен че е по добър от към качество макар за по малко пари
който не разбира да не се меси тука и да защитава келявите пионери,вярно по добри са от лж-та и разни панасоници и сонита,но нищо общо нямат с марките BLAUPUNKT,CLARION,ALPINE,NAKAMICHI подредени по марки от най-ниския до най-високия за мен
за съпоставка на обикновен алпайн от под 300лв с пионер 7 серия за незнам колко стотин отгоре взимам алпина без да се чудя даже за миг и съм сигурен че е по добър от към качество макар за по малко пари
- lamer4e
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
andro_v написа:Недей да си взимаш DVC - каква е тая мания да се купуват двунамоткови и после : "кажете ми как да си вържа DVC-то,че ампа прегрява?....".
Вземи бас с една намотка на 4 ома.
Pioneer-ецът държи ватовете,чак и 400 може да удържи.За джи би ел-а нямам никаква информация.
При мен е обратното Говоритела прегрява и замирисва от време на време
супер мноо съм доволен от Pioneer 306 DVC
Аз също така има и друго пердложение HERTZ 300D това също е добър говорител
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”