Един въпрос за усилвател

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
dokit0
Автомобил: Passat B5
Двигател: AFN

Един въпрос за усилвател

Мнениеот dokit0 » Сря 15 яну 2014 12:58

Здравейте! Наскоро се сдобих с така мечтаният от мен Пасат б5. С него дойдоха и някои екстри, за които искам и да попитам тук. Та колата дойде с това Изображение и през цялата кола вървят два доста дебели кабела единия син и и вързан за купето на колата до задния стоп Изображение , а другия червен и вързан директно към акумулатора посредством един огромен бушон и изведен отзад до кофата за резервната гума и изолиран там. Въпросът ми е за какво служи аджеба тази джаджа, ясно ми е, че е свързано с усилвател, но за какво точно? И другия ми въпрос е ако искам да си сложа след време усилвател какви други кабели трябва да прекарам и тези ще ми служат ли за нещо?

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Re: Един въпрос за усилвател

Мнениеот radi_nrj » Сря 15 яну 2014 13:15

Дистанционното мисля че е от Магнат Класик. Ако не е зор да го ползваш него може да ползваш захранващоите кабели за всякакъв стига да не е прекалено мощен. Колко квадратни мили метра са тия кабели захранващите? Има малка вероятност квадратурата да я има щампована на изолацията.

fena_01
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот fena_01 » Сря 15 яну 2014 13:17

кабелите ти са за захранването на усилватела ако искаш да си сложиш занапред ще ти трябва http://aval-bg.com/products/product_id/180/category_id/8/DLS+SL5DB (пример миже и по евтин) с него върви и едно тънко кабелче за включване на усилватела (remote), а тва копче е за усилване и намаляне на усилватела в твоя случай е бил магнат но незнам дали става за всички модели на магнат или за конкретел модел усилвател

dokit0
Автомобил: Passat B5
Двигател: AFN

Мнениеот dokit0 » Сря 15 яну 2014 14:04

Не можах да намеря квадратурата на кабела, но е по-дебел от тези жълтите химикалки BIC. Значи общо взето това копче не ми върши никаква работа ако усилвателя не е Магнат

fena_01
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот fena_01 » Сря 15 яну 2014 14:08

кратко и ясно да

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”