Авто Ресиивър с блутут - хендсфри
- poliboy
- Автомобил: VW Lupo
- Двигател: 2001 AMF 1422cm3 TDI PD 75Hp
- Контакти:
Авто Ресиивър с блутут - хендсфри
Събирам мнения за следните машинки
Авто Ресиивър THUNDER TUSB-301BT https://www.technopolis.bg/b2c/details/303422/P11080301/Avto-Resiivar-THUNDER-TUSB-301BT
и
Авто Ресиивър SANG CAS-222BL https://www.technopolis.bg/b2c/details/300346/P11080301/Avto-Resiivar-SANG-CAS-222BL
Някой ако има преки наблюдения и впечатления нека сподели.
Интересува ме дали поддържа повече от един едновремено.
Авто Ресиивър THUNDER TUSB-301BT https://www.technopolis.bg/b2c/details/303422/P11080301/Avto-Resiivar-THUNDER-TUSB-301BT
и
Авто Ресиивър SANG CAS-222BL https://www.technopolis.bg/b2c/details/300346/P11080301/Avto-Resiivar-SANG-CAS-222BL
Някой ако има преки наблюдения и впечатления нека сподели.
Интересува ме дали поддържа повече от един едновремено.
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Re: Авто Ресиивър с блутут - хендсфри
Събери още някой лев и си вземи най-евтиното марково на пазара па ако ще и LG да е. Тези просто не ги гледай! Сега ще спестиш пари ама после ще се мразиш защото ще разбереш, че си хвърлил 80-100 в огъня.
- poliboy
- Контакти:
Ми гледах тия на Блаупункт, ама ми се виждат големи дървета в дизайна :(
- radi_nrj
Дори и Blaupunkt е по-добре от Дръндър и Шманг...
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
От доста време ползвам SONY CD-MEX BT 2600, няма вече на пазара, но хич не са лоши като изпълнение, вървят от 250 нагоре лева, моето само с един телефон се свързва едновременно.
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Аз съм се загледал в този:
Alpine UTE-72BT
Дигитален медиен приемник без CD плейър механизъм. USB предноразположен вход. Вграден Bluetooth Hands Free модул с външен микрофон.
Alpine UTE-72BT
Дигитален медиен приемник без CD плейър механизъм. USB предноразположен вход. Вграден Bluetooth Hands Free модул с външен микрофон.
- poliboy
- Контакти:
Не изглежда зле ама нещо тоя външен микрофон - пак трябва да се плетеш в жици...
И пак са си 200лв
за тия пари по добре това https://www.technopolis.bg/b2c/details/310447/P11080301/Avto-Resiivar-JVC-KD-X50BT
И пак са си 200лв

за тия пари по добре това https://www.technopolis.bg/b2c/details/310447/P11080301/Avto-Resiivar-JVC-KD-X50BT
- radi_nrj
poliboy написа:Не изглежда зле ама нещо тоя външен микрофон - пак трябва да се плетеш в жици...
Това пък защо, кабела е за да сложиш микрофона там където най-добре ще те чуват (обикновено това е между сенниците). Самия кабел се прекарва зад табло, кори и таван т.е. не трябва изобщо да се вижда.
poliboy написа:И пак са си 200лв![]()
Приеми, че 180-200лв е минимума, който можеш да платиш за нова такава играчка без да искаш да си прережеш вените след 1 седмица ползване.
Последна промяна от radi_nrj на Сря 27 мар 2013 12:33, променено общо 1 път.
- Petrolhead
- Автомобил:
- Двигател:
страшно доволен съм от пионер 7100BT
освен да говориш през синия зъб, можеш да си плейваш и мп3ките от телефона. не съм ползвал флашка или ЦД от години
освен да говориш през синия зъб, можеш да си плейваш и мп3ките от телефона. не съм ползвал флашка или ЦД от години
- audio_mania_max
- Автомобил:
- Двигател:
poliboy написа:Не изглежда зле ама нещо тоя външен микрофон - пак трябва да се плетеш в жици...
И пак са си 200лв![]()
Външният микрофон е задължителен, ако искаш качествена Bluetooth връзка. А ако ще сравняваш Alpine с JVC, що не си вземеш Sang или Thunder...
- poliboy
- Контакти:
radi_nrj написа:poliboy написа:Не изглежда зле ама нещо тоя външен микрофон - пак трябва да се плетеш в жици...
Това пък защо, кабела е за да сложиш микрофона там където най-добре ще те чуват (обикновено това е между сенниците). Самия кабел се прекарва зад табло, кори и таван т.е. не трябва изобщо да се вижда.
тоя кабел да не е 3 метра, че да мине и .... през бронята ..... и да си разглобя колата за да го скрия....
А и ако е качествен микрофона ще се чува добре и ако е при радиото по принцип, не е нужно да ти е пред устата.
ами аз питам за преки впечатления точно за тях на хора които са ги ползвали, а не впечатления на предубедени за марка хора. И не бих казал че JVC е лоша марка.audio_mania_max написа:А ако ще сравняваш Alpine с JVC, що не си вземеш Sang или Thunder...
- то остава да не си доволен за тия париPetrolhead написа:страшно доволен съм от пионер 7100BT

- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
На Alpine UTE-72BT кабелът не съм го виждал колко е дълъг, но на тези, които съм виждал с външен микрофон, кабелът винаги е достатъчно дълъг и се включва от задната страна на плеъра. От там под таблото и през колонката до предното стъкло отива точно от страни на сенника, което се пада точно до главата на шофьора. Единственото нещо, което се вижда е едно малко микрофонче, голямо точно колкото обемния датчик на алармата.
Между Alpine и JVC на една цена е ясно, че JVC няма шанс, особено при положение, че няма и падащ панел. Освен това като гледам този Alpine има изходи за 2 усилвателя.
Между Alpine и JVC на една цена е ясно, че JVC няма шанс, особено при положение, че няма и падащ панел. Освен това като гледам този Alpine има изходи за 2 усилвателя.
- audio_mania_max
- Автомобил:
- Двигател:
poliboy написа:ами аз питам за преки впечатления точно за тях на хора които са ги ползвали, а не впечатления на предубедени за марка хора. И не бих казал че JVC е лоша марка.audio_mania_max написа:А ако ще сравняваш Alpine с JVC, що не си вземеш Sang или Thunder...
Предубеждението очевидно пречи, ама като гледам караш VW, а не Dacia или Great Wall от Ловеч...

Марките служат хората да знаят какво да очакват от покупката си, но не пречи някои да продължават да се натрисат.
- poliboy
- Контакти:
audio_mania_max написа:poliboy написа:
Предубеждението очевидно пречи, ама като гледам караш VW, а не Dacia или Great Wall от Ловеч...![]()
Марките служат хората да знаят какво да очакват от покупката си, но не пречи някои да продължават да се натрисат.
Незнам защо си мислите, че купувам радио за VW Phaeton и трябва да взема някое от 1000лв. На мен ми трябва възможно най оптималния вариант, и ако няма хора които са ползвали конкретните модели за които питам или за подобни като цена, моля да не се изказват в темата. Не ми се дават + 250-300лв за ресивър, на който ще слушам Дарик радио и ще говоря по телефона докато отивам на работа или тренировка. Става въпрос за градска кола.

- radi_nrj
За съжаление bluetooth е опция, която не я вграждат в най-евтините серии на читавите марки. Пак повтарям, 200 е минимума, който може да платиш за такава играчка и да има голям шанс да НЕ се разправяш със сервизи и т.н. проблеми 3 месеца след като си го купил.
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”