Здравейте, кабела който е за включване на усилвателя заедно със сд-то, съм го прекъснал с копче (за да мога да го пускам и спирам когато искам!) От време на време ми правеше проблеми, прекъсваше, но след като извадя сд-то сякаш нещо си идваше на мястото и се оправяше, което ме води на мисълта за някоя хлабава връзка. До днес когато не се пускаше изобщо, извадих сд-то прегледах кабела, там където съм го свързал с копчето, но нищо. След това дадох постояннен + на усилвателя и си заработи. След това случайно си пуснах радиото и баса се пусна, спрях го от копчето-спира, пуснах го пак-тръгва си всичко нормално. НО когато пробвах да пусна песен от флашката усилвателя пак се изключи пробвах с копчето-никаква реакция, пуснах пак радиото и усилвателя се пусна с копчето пак го спрях, пак на флашка и пак не работи!(същото е и при дисковете).
При радио работи и бутона и усилвателя, а при флашка и диск НЕ ?! (освен ако не подам постоянен +).
Каква може да е причината ?

Усилвател работи на TUNER, но на CD и USB не. - РЕШЕН
- deadshark
- Автомобил:
- Двигател:
Усилвател работи на TUNER, но на CD и USB не. - РЕШЕН
Последна промяна от deadshark на Съб 08 фев 2014 0:08, променено общо 1 път.
- ninkotv
- Автомобил: [Golf 2] [Tiguan 5N] [Audi A3 8L]
- Двигател: [HK 1983] [CBAB 2010] [AGN 1999]
Re: Усилвател работи на TUNER, но на CD и USB не.
Кабелът на плеъра, който отива към усилвателя е за автоматична антена и явно си направил някоя настройка да спира напрежението когато се изключи радиото т.е. да прибира антената. Прегледай настройките за да си подава напрежение когато се включи плеъра и да го спира само при изгасяне.
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Въпросния плеър трябва да има 2 отделни кабела за power antenna и remote. В момента сте вързали ремоута на стъпалото на power antenna кабела на плеъра.
- deadshark
- Автомобил:
- Двигател:
Не знам дали има отделен кабел, в момента съм го свързал към син с бяло, ако не се лъжа и наистина се оказа, че по погрешка съм пипал настройките за антената. Сега всичко си работи! Благодаря!
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”