Въпрос за смяна на плеър-Голф 5

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
nikname
Автомобил: vw golf mk5 2006
Двигател: 1_6i BSE

Въпрос за смяна на плеър-Голф 5

Мнениеот nikname » Вто 04 окт 2016 13:35

Привет,
имам Голф 5,година 2006 и при закупуването му вътре беше с афтърмаркет ЦД-JVC.Всичко добре,но едно,че стой грозно на таблото неще да се гаси и след вадене на контактния ключ,а и ми омръзна всеки път да свалям панела за да не остана я без прозорец я без ЦД. :smile
Скоро се замислих за неговата смяна и след изчетеното в нета,разбрах че не е чак толкова лесно начинание.Идеята е да си сложа оригинално/или поне китайско-реплика/ за да може всичко да е като хората.Най-голям проблем май ще имам с CAN модула,както се пише навсякъде моят кола е преди 2007г. и ще е нужен съвет от вас,как да постъпя.
За модели радио съм се загледал към rcd310 и другия избран от мен китайския модел - RCN210.
Нямам познат с vsdc,затова гледам да реша проблема сам до колкото мога и попаднах на това https://www.aliexpress.com/item/High-qu ... ea528addbf
Ще може ли тази джаджа да реши евентуален проблем с изтощения акумулатор или не?
Изобщо за какво служи това нещо,''лъже'' can gateway или има друга функция?
Ако някой може да даде насоки ще се радвам да коментираме :th_up

Потребителски аватар
xtoni
Автомобил:
Двигател:

Re: Въпрос за смяна на плеър-Голф 5

Мнениеот xtoni » Вто 04 окт 2016 20:43

Мога да ри предложа цялата гама оригинални плеъри на Vw след 2011 модели. А кана мога да ти го ъпдейтна и да ти е съвместим с новите плеъри :)
Китайските нямам наблюдение.

nikname

Мнениеот nikname » Вто 04 окт 2016 22:47

Това за ъпдейта на кан-а е добра идея ,а относно плеърите бюджета ми е поорязан-не повече от 100-120лв...по нагоре не ми се качва.
Гледам,че си запознат с монтажите на аудиото ще ми обясниш ли по точно за какво служи този емулатор от по горния ми пост?

nikname

Мнениеот nikname » Чет 27 окт 2016 9:45

Плеъра вече е поставен и свири.Монтирах RCD310 - с бяла подсветка и изглежда супер,още повече,че смених и диодите на километража и сега го няма гадното синьо,което ми вадеше очите и всичко е в тон. :biggrin
С помоща на колегата xtoni,за което му благодаря,реши проблема със страия КАН като го ъпдейтна до новата версия и сега всичко е както трябва :th_up

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”