Здравейте, имам купих си колата с този смотан модул
http://www.blaupunkt.com/us/nc/products/archiv/archive-accessoires/products/single/4168/
http://www.motor-talk.de/forum/aktion/Attachment.html?attachmentId=725715
много ще съм благодарен ако някой ми каже как трябва да са папките, песните и т.н., става въпрос за USB, пробвах 1000000 варианта и не става, блутуда работи свързва се с телефона говоря си музиката си върви и т.н., но не знам как да си направя папките и песните, че да тръгне и от USB флашка, ако някой има този модул ще съм много благодарен и ако е от Варна ще почерпя само да го подкараме.
Навигацията е MFD2 a модула е този, който е на линка.
Лека вечер .

Малко помощ с Bluetooth/USB-Interface ?
-
- Автомобил:
- Двигател:
- dido_81
- Автомобил: VW Golf 4 FSI
- Двигател: BAD 2002
Re: Малко помощ с Bluetooth/USB-Interface ?
пробвай да качиш няколко песни на ПРАЗНО USB,без папки!!!моят interface само тогава тръгва!!!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Със същия ли си и пробвал съм не става...
-
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте, мисля че ми трябва някакъв фаил config.txt или нещо подобно някой може ли да помогне ?
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Ама какъв точно е проблема? Не разпознава флашката, чете само 1 папка или изобщо не тръгва флашката?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Имам друг вход Блутуда той си работи нямам проблем с него,
Проблема е че флашката си свети дори като натисна next за смяна на песните пак пресветква, но не изкарва звук, и ми казаха, че трябва да се зареди някакъв файл и модула да разпознае навигацията.
иначе съм правил папки CD01 ... CD06 , CD 1.....CD 6 .....,,,, и най-различни комбинации но не става....
А дали чете папки винаги, когато си пусна блутуда ми изписва CD 1 и от там си върви, когато вкарам флашка пак изписва само CD 1 но не свири.
Проблема е че флашката си свети дори като натисна next за смяна на песните пак пресветква, но не изкарва звук, и ми казаха, че трябва да се зареди някакъв файл и модула да разпознае навигацията.
иначе съм правил папки CD01 ... CD06 , CD 1.....CD 6 .....,,,, и най-различни комбинации но не става....
А дали чете папки винаги, когато си пусна блутуда ми изписва CD 1 и от там си върви, когато вкарам флашка пак изписва само CD 1 но не свири.
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”