Здравейте, при диагностика с Ваг ком ми се появи следната грешка:
Address 56: Radio Labels: 1J0-035-18x-56.lbl
Part No: 1M0 035 186 K
Component: Radio GRO 1 24
Coding: 00401
Shop #: WSC 06402
VCID: 306FF64BF0D6889E243-4A3A
1 Fault Found:
00856 - Radio Antenna
36-10 - Open Circuit - Intermittent
Можете ли да ме ориентирате какво означава. Аз започнах с проверка на антената. Няма прекъснат кабел, антената е активна и според мен работи, поне като я развия и сваля надоло, защото не се вади, станцията се променя. Стигнах до няколко въпроса:
- когато антената е активна, на изхода към буксата на антената от радиото трябва ли да има 12в напрежение/при мен няма/
- ако усилователя на антената не работи, антената ще работи ли като обикновена
- възможно ли е проблема да бъде в самото радио, да не захранва антената или да има допълнителен усиловател, който не работи.
В допълнение, проблема всъщност е, че радиото хваща стерео станциите, но някак си се чува глухо, високите като че ли ги няма и при отдалечаване от града много бързо започват да се развалят станциите.
Става въпрос за другата ми кола - Сеат Леон, а темата е пусната и в Сеат форума.
Грешка Aura V3 CD
- flameman5
- Автомобил: Polo + Leon TDI
- Двигател: AHW 2000 + ALH 2004
Re: Грешка Aura V3 CD
Здравейте, днес отново се позанимавах с антената на радиото и установих, че Аурата не подава 12в към антенния кабел. С една малка отверка забита в буксата хваща много по-добре отколкото с антената :). Някой може ли да помогне с идея как да се поправи. Да не би да се включва захранването с бутон, защото ако антената не е активна какво става?
- niko_2317
- Автомобил:
- Двигател:
Имам такова фантомно захранване сваляно от VAG автомобил.
8лв
оригинално е!
8лв

- flameman5
- Автомобил: Polo + Leon TDI
- Двигател: AHW 2000 + ALH 2004
Благодаря колеги, но при мен проблема е малко по-друг. Аз не съм с афтър маркет ЦД, а със сток Аура V3 и би трябвало да подава 12В без такъв преходник. Трябва да открия какъв е проблема вътре в Аурата.
ПП А за този преходник имам тема още 2010г, когато сложих ЦД Сони на Полото. Тогава го купих от Авител и го сложих.
ПП А за този преходник имам тема още 2010г, когато сложих ЦД Сони на Полото. Тогава го купих от Авител и го сложих.
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”