смяна на антената

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
realityman
Автомобил:
Двигател:

смяна на антената

Мнениеот realityman » Вто 03 апр 2007 14:54

Здравейте, м
оже ли някои да ми каже как да си сменя антената на голф 2. Значи някой ми е взел антената. По точно я е счупил.Аз защото не разбирам много и я развартях и нещо падна в калника.Сега е една голям дупка и това е.А това което падна в калника не мога и не мога да го измъкна защото нямам никакъв достъп до него, а гледам, че дори и да карам така няма да падне никъде, ама не мога и да го извадя.Кажете какво да правя.Ков да разглобя за да вида какво е станало?

Потребителски аватар
Gesha_GTI
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Gesha_GTI » Вто 03 апр 2007 17:33

Първо :welcome_to_group
Колега мен антената ми е на покрива,и аз имам за на калника една оригинална гумичка :wink: ...Та това дето е паднало е гайката дето държи антената и предполагам че седи м/у калника и под калника...ако искаш да я извадиш свали гумата и развии рапидките на подкалника предполагам че е там :wink:

Потребителски аватар
realityman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот realityman » Чет 05 апр 2007 14:43

Gesha_GTI написа:Първо :welcome_to_group
Колега мен антената ми е на покрива,и аз имам за на калника една оригинална гумичка :wink: ...Та това дето е паднало е гайката дето държи антената и предполагам че седи м/у калника и под калника...ако искаш да я извадиш свали гумата и развии рапидките на подкалника предполагам че е там :wink:
точно така е както казваш поиграх си час и нещо и го направих.Сложих и една натена от едно старо стерео и в момента си хващам супер.
Мерси! :D

Потребителски аватар
Gesha_GTI
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Gesha_GTI » Чет 05 апр 2007 22:54

Радвам се че съм бил полезен колега :wink:

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”