Пръщене и виене на музиката
-
- Автомобил:
- Двигател:
Пръщене и виене на музиката
Привет колеги,първо да кажа че търсих в търсачката,но горе долу не открих нищо по моя проблем.Значи оня ден както си карам и си слушам лекичко музика на тубата и нещо изпръщя и зави от багажника,първо си помислих че е нещо по газовата и спрях ,погледнах и гледам тубата издава тези звуци,викам сигурно е дала фира. На другия ден викнах един приятел с музика,,сложих неговата за проба ,но цъц,и неговата започна също да вие,а като подам газ ,се едно имам турбо в багажника,прави го само на запалена кола.Първо да кажа ,cd pionner,усилвател тъндър,.И второ да кажа че слагах друга туба,друг усилвател,даже и друго sd ,пак същото.Беше ми слабичък акумулатора,така и така беше за смяна ,купих чисто нов,е и от него се оказа че не е.Четох по други форуми ,че може да е от масата или от плюса.Взех два пъти по дебели кабели от мойте ,сложих ги отвън така за проба,директно от акумулатора и + и масата,единия кабел от едната страна на колата ,другия от другата.Е както очаквате,пак нищо.Местих канали на усилватела,местих гнездата на сд,на усилватела,НЕ и НЕ .Поръчах си някакви филтри 2 бр.единия е за усилватела,сложих го,пак същото ,даже ми спря баса,по зле.Другия филтър е за сд-то и от него ефект нула.Колеги просто съм отчаян,се едно нещо изгоря в злощастната секунда.Ако някой се сеща за нещо да сподели.Единсвеното което не съм пробвал да разменя от друг е кабела от cd-to до усилватела,просто нямаше от къде да намеря,но не мисля че е от него проблема.Мисля и трето сд да пробвам
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Re: Пръщене и виене на музиката
Прекъсната ти е масата на чинчовете най-вероятно. Или в самия плеър или в кабелите има изписано с мегабайти за тоя проблем.
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”