Имам идея да закупя GZRW 300x , но не мога да реша какъв усилвател да му взема тъй като бюджета ми е меко казано силно ограничен , мога да отделя до към 200 , 250 с прекосили за усилвател.
Купих една доста добра кутия и с малко преработка : смятане , рязане и 1 кило болтове 6-ца я докарах на това , което искам - 38хз порт на 10см.
Досега съм пуснал 35кв кабел(+) прекаран през гофрирана тръба , чинчовете с ремуута пак в гофрирана тръба (мисля че дадох прекалено много пари за чинчове 40кинта - от авал аудио в Дървеница.Плюсовиат кабел минава от лявата страна на купето , а чинчовете от дясната - четох по форумите , че ако се прекарат само от едната страна щяло да има смущения - начинаещ съм в тази област и се надявам да ме поправяте , ако бъркам някъде

Изкорубих всичко от багажника и налепих това Silent Coat ML4 Extra , след което естествено си върнах обратно всичко както си беше.
Сега идва моментът да питам и да ставам нахален

На кутията на субчето има най-обикновени щипки за захващане на кабелите.Въпросът ми е да използвам тях или да направя терминали с болтове и кабелни обувки :)
По мой груби сложно математически изчисления разбрах , че за 400-500 вата кабела от усилвателя до говорителя ще трябва да е 10к.в - е така каза математиката.
Пропуснах да кажа колата е Polo 6n2.
Масата мисля да я хвана за купето под седалките някъде около коланите - да дупча и да хващам с болт или директно заварка , кое ше е по добре :)
Предната линия е Hertz EV 165L.5 със Hertz ET20 , отзад смешна работа - две елипси на кората (те ще си заминат 100% и ще сложа нещо във вратите , още не съм решил какво).
Плеарът е Pioneer DEH-X3600UI - много ми допада :)
Веднага щом си платя интернета ще кача и снимки , че през мобилката не си е работа

Поздрави ,