Скромен аудио проект за скромен човек

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
Powerplay
Автомобил: VW GOLF III
Двигател: ABF 1996
Контакти:

Скромен аудио проект за скромен човек

Мнениеот Powerplay » Чет 18 дек 2014 0:33

На няколко места ми реагираха със : Ти да не си луд няма смисъл да правиш това ...

Имам идея да закупя GZRW 300x , но не мога да реша какъв усилвател да му взема тъй като бюджета ми е меко казано силно ограничен , мога да отделя до към 200 , 250 с прекосили за усилвател.
Купих една доста добра кутия и с малко преработка : смятане , рязане и 1 кило болтове 6-ца я докарах на това , което искам - 38хз порт на 10см.

Досега съм пуснал 35кв кабел(+) прекаран през гофрирана тръба , чинчовете с ремуута пак в гофрирана тръба (мисля че дадох прекалено много пари за чинчове 40кинта - от авал аудио в Дървеница.Плюсовиат кабел минава от лявата страна на купето , а чинчовете от дясната - четох по форумите , че ако се прекарат само от едната страна щяло да има смущения - начинаещ съм в тази област и се надявам да ме поправяте , ако бъркам някъде :smile

Изкорубих всичко от багажника и налепих това Silent Coat ML4 Extra , след което естествено си върнах обратно всичко както си беше.
Сега идва моментът да питам и да ставам нахален :mhihi

На кутията на субчето има най-обикновени щипки за захващане на кабелите.Въпросът ми е да използвам тях или да направя терминали с болтове и кабелни обувки :)
По мой груби сложно математически изчисления разбрах , че за 400-500 вата кабела от усилвателя до говорителя ще трябва да е 10к.в - е така каза математиката.

Пропуснах да кажа колата е Polo 6n2.
Масата мисля да я хвана за купето под седалките някъде около коланите - да дупча и да хващам с болт или директно заварка , кое ше е по добре :)

Предната линия е Hertz EV 165L.5 със Hertz ET20 , отзад смешна работа - две елипси на кората (те ще си заминат 100% и ще сложа нещо във вратите , още не съм решил какво).
Плеарът е Pioneer DEH-X3600UI - много ми допада :)

Веднага щом си платя интернета ще кача и снимки , че през мобилката не си е работа :mhihi
Поздрави ,

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Re: Скромен аудио проект за скромен човек

Мнениеот radi_nrj » Пет 19 дек 2014 13:08

За усилвател това трябва да ти свърши работа: http://www.usilvateli.com/ad/view/Kenwood-KAC-9152D-2222

Виж обаче предните ако ги храниш само с плеъра субуфера ще ги надвиква без проблем и ще слушаш предимно бас.

Потребителски аватар
Powerplay
Автомобил: VW GOLF III
Двигател: ABF 1996
Контакти:

Re: Скромен аудио проект за скромен човек

Мнениеот Powerplay » Пет 19 дек 2014 23:17

За предните и задните имам magnat the rock 600 мисля, че е добър.
Немога да дам линк, защото пиша от телефона.
Не ми е ясно само как да вържа двата усилвателя.

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”