Добър ден.Бихте ли препоръчали двукомпонента система до към 200 лв?Единствено искам да е плътен звук,да не съска много гадно , нещо такова.Очаквам предложения :)
Hertz esk 165l.5
Pioneer A172Ci
Dls B6.2
GZ GZTC 165TX
Morel Maximo 6
Helix E62c

Мнения/Препоръки за компонентна система към 200 лв
- Powerplay
- Автомобил: VW GOLF III
- Двигател: ABF 1996
- Контакти:
Re: Мнения/Препоръки за компонентна система към 200 лв
Херцовете колега са възможно най-добрият избор за тези пари.Звукът им е тежък и плътен (до колкото може да е за мид-бас).Вземай ги ще останеш доволен.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Плътният звук, зависи от обема, в който работят говорителите.
Ако е във врата от значение е виброизолацията, как са закрепени към вратата (мдф или пдч фланец към ламарината е най-добре).
И най-добрите говорители в лоши условия свирят зле.
Иначе за херца - стават.
Като ориентир в този клас (200-300 лв) - колкото е по-голям диаметърът на пищялката, толкова по-добре за крайния резултат.
Иии когато се достигне до по-скъпа компонентна с-ма като тази в питането е хубаво да с епомисли за усилвател за нея - наистина има "уау" ефект, спрямо вградения усилвател в плеъра и си заслужава.
Дори и да е най-евтиния отделен усилвател.
Ако е във врата от значение е виброизолацията, как са закрепени към вратата (мдф или пдч фланец към ламарината е най-добре).
И най-добрите говорители в лоши условия свирят зле.
Иначе за херца - стават.
Като ориентир в този клас (200-300 лв) - колкото е по-голям диаметърът на пищялката, толкова по-добре за крайния резултат.
Иии когато се достигне до по-скъпа компонентна с-ма като тази в питането е хубаво да с епомисли за усилвател за нея - наистина има "уау" ефект, спрямо вградения усилвател в плеъра и си заслужава.
Дори и да е най-евтиния отделен усилвател.
- TeRRiEr
- Автомобил: Alfa Romeo 156
- Двигател: 1.9 JTD 115 2002
за сега искам само да подменя оригиналните колони (Алфа 156),след някои друг месец ще търся и усилвател :)
- TeRRiEr
Поръчах Херцовете,в Петък ще ги доставят:)
- Dagestan
- Автомобил: Toledo 1M2 и един Фокус
- Двигател: AGN 2000
Днес ми доставиха DLS В6.2, утре ще ги слагам. Първоначално и аз мислех да взимам Херц, понеже от тук-от там са ми ги хвалили, но поисках съвет от човек, по-запознат с нещата, та той ми каза, че Херц не били чак толкова добри и ми препоръча, DLS-ите.
По-нататък и аз мисля да сложа усилвател, пък ще видим.
П.П. Сега видях характеристиките на Херц-овете, та без усилвател там ще е т*шак работа.
По-нататък и аз мисля да сложа усилвател, пък ще видим.
П.П. Сега видях характеристиките на Херц-овете, та без усилвател там ще е т*шак работа.
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Имал съм ESK165 и ги хранех с плеър Алпин, който по данни на производителя вадеше 16W на канал. Свиреха си прилично.
- Dagestan
- Автомобил: Toledo 1M2 и един Фокус
- Двигател: AGN 2000
Сложих ДЛС-ите. На първо слушане са хиляди пъти по-добри от старите. Звука е чист и ясен, но СД-то идва малко слабичко да ги храни, първо ще го сменя, а след това и усилвател може да се слага.
Бих препоръчал на всеки, който се колебае дали да вземе или не този модел на ДЛС, да не мисли много, а направо да ги купува.
Аз ги поръчах от Авал и в комплекта има 3 различни вида стойки за пищялките, решетки на мидбасите и болтчетата, необходими за монтажа им.
Бих препоръчал на всеки, който се колебае дали да вземе или не този модел на ДЛС, да не мисли много, а направо да ги купува.
Аз ги поръчах от Авал и в комплекта има 3 различни вида стойки за пищялките, решетки на мидбасите и болтчетата, необходими за монтажа им.
- TeRRiEr
при мен сега Херцовете незнам, бият твърдо , но не както тряба като че ли. Или усилвателя ( Магнат Гладиатор 360) или самата врата на Алфата трябва да и се мисли нещо.
- radi_nrj
Послушай ги 1-2 седмици и кажи дали няма подобрение 
Изолация лепихте ли?

Изолация лепихте ли?
- TeRRiEr
Слушам ги 1 месец с усилвател вече,преди туй без Амп.Без Амп ,кажи речи само пищялките работеха :D,с Амп е друго,ама няма някак си плътност незнам,средите ми се губят нещо.Изолация никаква няма (преди малко гледах Алфа форума,същия проблем та с изолация се оправи).И другото което е ,като закача Суб-а и се чува двигателя през колоните ,ще прегледам масите.Но и усилвателя май е боклук ,казаха ми че уж перфектен ббил ,и като го взех..отворих и правен! Закачам колоните на отделни канали 3 и 4 канал,4ти канал не работи та сега и двете врати са на 3ти канал.И усилвател сигурно ще се търси.Баса Pioneer 307D4 нещо не ми харесва и той как плиока.
- radi_nrj
То даже като гледам е бил с DSK165. Обработката си казва думата, Голфа на племенницата му направих вратите мидбса свирна по коренно различен начин.
Отделно колата, която показваш е много добре направена като изолация.
Отделно колата, която показваш е много добре направена като изолация.
- TeRRiEr
Еми събирам пари за битуми , порести материали и т.н,че в момента както са Херцовете свирят по зле от оригиналните хах,(майтап).Другия месец в отпуската дано с това да се занимавам 

- radi_nrj
Взимай си бешежки от колегата от Алфа форума или направо копирай изпълнението. Само помисли зад говорителя като се махне оригиналния дунапрен на говорителя отзад да му се направи нещо като козирка да го пази от вода.
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”