sukhoi написа:здравеите приятели
от скоро чете тука в форума и ми стана много интересно:)...та на въпросите:
сложил съм на кората едни бошменки,но както разбрах не се получава максимален бас,мога ли да направя кутии(с бас рефлектори) и да ги сложа отдолу на говорителите....дали ще е по добро качесството(щото така и така е нарязана кората,няма смисал ве4е да правя отделна кутия за тях)
Също искам да попитам за говорителите в таблото на голф 2-ка.Всички теми изчетох и не намерих някои да е препоръчал някоя марка или модел,можете ли да мипрепоръчате някои качествени
благодаря предварително

Със сигурност ще свири по добре , защото в момента свирят в много голям обем (целият багажник ) ,като направиш кутии с басрефлекс от горната страна на кората баса ще е по плътен ,но не о4акваи 4удеса
Аз за говорителите на таблото просто отиди в някои аудио магазин и попитаи дали имат такива говоретели , виж на коя марка са , цена , ка4ество , 4естотен диапазон и ако ти харесат ги взимаи ....
П.С. Предполагам 4е колоните на таблото ще свирят без да са зака4ени за усилвател .... така 4е недеи да даваш безсмислени пари за някои вискока4ествени говорители с голяма мощност .......