монтиране на 2DIN панел в пасат б5

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
bikele
Автомобил:
Двигател:

монтиране на 2DIN панел в пасат б5

Мнениеот bikele » Сря 20 апр 2011 20:10

Здравеи те колеги,бих искал да споделя с вас и натези които искат да монтират такъв панел,"НЕДЕИТЕ ДА СЕ ЗАНИМАВАТЕ С ГЛУПОСТИ" много хора ми го казаха, но нали занаете че мерака си е мерак,споделям на кратко много се
реже много се пили но внимаваи те дане режете много защото после няма да имате място за захващане на панела и корпоса които върви с него(аз толкова много рязах :banghead: че накрая нямаше нищо друго освен жици и неме питаите какви цигани :Mr Green Fun правих че даго хвана)ще посна малко снимки да видите какво сътворих.

пс.карбоновото фолио си го слагах сам death

ТАКА БЕШЕ ПРЕДИ.
Изображение
СЕГА Е ТАКА.
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
ЦД то го сложих само за някои друг ден че ме пребаха с една навигаця и сега трябва да търся друга

Потребителски аватар
dancing_niki
Скиора
Автомобил: VW Touareg V6 TDI Individual
Двигател: CASA

Re: монтиране на 2DIN панел в пасат б5

Мнениеот dancing_niki » Сря 27 апр 2011 22:50

Освен декоративния панел се сменя вътрешността, а на някои модели съм чувал, че и част от средните въздуховоди също се подменяла и няма нужда да се пили абсолютно нищо.

Потребителски аватар
k_garchev
Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
Двигател: AGZ
Контакти:

Мнениеот k_garchev » Сря 27 апр 2011 22:53

Много ми е интересно защо си направил цялата тази процедура?Гледам че си сложил пак същото CD,а не навигация!?!И много добре се е получило!Може да обясниш по-подробно къде си видял зор за да е от полза в бъдеще!

Потребителски аватар
bikele
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bikele » Чет 28 апр 2011 9:51

dancing_niki написа:Освен декоративния панел се сменя вътрешността, а на някои модели съм чувал, че и част от средните въздуховоди също се подменяла и няма нужда да се пили абсолютно нищо.

да колега точно така, сменя се и централния въздуховод но повярваи ми има много неща които се изрязват и изпилват защо то пространството вътре е савсем различно от това на пасат с нави,почети всичко е обяснено тук:
http://translate.google.bg/translate?js ... peldin.htm
пс.
все още се двомя каква навигациа да сложа дали оригинална или тази:
http://www.hid.bg/double-dvoen-din-dvd- ... at-5-dvb-t

Потребителски аватар
dancing_niki
Скиора
Автомобил: VW Touareg V6 TDI Individual
Двигател: CASA

Мнениеот dancing_niki » Чет 28 апр 2011 9:56

Ако няма кой да я краде, всяка различна от оригиналната е по-добре. Стига да ти трябва за навигация. Ако е само за идеята на мен лично оригиналната най-много ми харесва като дизайн.

Потребителски аватар
bikele
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bikele » Чет 28 апр 2011 10:07

k_garchev написа:Много ми е интересно защо си направил цялата тази процедура?Гледам че си сложил пак същото CD,а не навигация!?!И много добре се е получило!Може да обясниш по-подробно къде си видял зор за да е от полза в бъдеще!

зора видях наи много в монтирането на задния панел този които ще държи навито заради него се изрязва всичко и се сменя централня въздоховод, и малко се преправия предня панел защото не ляга платно и се получават цепнатини. общо взето това е и много мерак време и спокоиствие да имаш. :да:

Потребителски аватар
bikele
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bikele » Чет 28 апр 2011 10:14

dancing_niki написа:Ако няма кой да я краде, всяка различна от оригиналната е по-добре. Стига да ти трябва за навигация. Ако е само за идеята на мен лично оригиналната най-много ми харесва като дизайн.

да така е че оригиналната стои наи готино, но все едно имам голямо CD с екран затова за сега мися да се спра на тази:
http://www.hid.bg/double-dvoen-din-dvd- ... at-5-dvb-t за сега я нямат налична а имат някаква подобна която се водила универсална, а в наличност от тази чак след месец два затова все още се двомя че ми седи некак грозно с тази дупка. :beer

yasseto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот yasseto » Сря 08 юни 2011 6:55

Колега много добре се е получило. Искам да те питам откъде купи рамката за 2 din, защото аз единствените смислени, които успях да намеря са от един немски сайт, но цените им са доста високи. Ако можеш да дадеш някакъв сайт и примерна цена :)

ihovahi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ihovahi » Пет 23 мар 2012 21:07

Здравейте.
Аз мога да кажа, че монтирането на 2DIN в пасат б5 си заслужава и изобщо не е толкова сложно.
Моят съвет е ако имате възможност и ентусиазъм се захващайте и в рамките на два дни ще можете сами да си го монтирате.
Просто Ви трябва съответното устройство, външната и вътрешната рамка за монтиране в таблото, малко търпение, повече внимание и малко инструменти.

maikal87
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maikal87 » Чет 04 дек 2014 11:58

Здравеите колеги може ли някои да ми каже от каде мога да си взема тази рамка за 2 дин.

Потребителски аватар
kistbam
Автомобил: Passat B5
Двигател:

Мнениеот kistbam » Пет 20 мар 2015 18:41

Здравейте. Малко да съживя темата с 1 въпрос.
Задължително ли се сменя този въздуховод, за който говорите?

Потребителски аватар
kole7o
Автомобил: VW PASSAT B6
Двигател: BKP

Мнениеот kole7o » Пон 13 апр 2015 13:35

Аз съм минал през тази процедура и не съм сменял въздуховода, но пак стана ето моя резултат
Прикачени файлове
IMG_20140726_1605032.jpg

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”