Здравейте. Преди 3-4 дни си сложих усилвател в колата. След като го сложих се появи един проблем. Слушам си музика и изведнъж всичко млъква, остава само субуфера. След развиването на болтовете на преден десен говорител всичко се оправя.. Затегна ли го - пак млъкват. Системата ми е: Player - Pioneer MVH-170ui, предна линия: Pioneer Ts-1674s и пищялки MaxAudio MA-260 вързани паралелно със предната линия, със пасивен филтър (кондензатор), задна линия - Pioneer TS-G1615 (много стар модел са ама свирят доволно), усилвател: Blaupunkt EMA-255, суб: StarAudio MWE-1012... Та идея как да оправя тоя проблем с спирането на всички говорители? Според мен някой болт замасява, обаче видиите на говорителите се хващат само в пласмаса. Смених мястото на масата, не се оправи. Колата е Пежо 306 98-ма година. Благодаря ви предварително, и се извинявам ако има дублирана тема, защото търсих но нищо не намерих. Сродни проблеми, но не точно като тоя. :)
Edit: Проблемът е отстранен. Единия болт продупчил пласмасата и допирл до метал. Днес махах корите и подложих едно парче гума където е опирало, завинтих всичко и проблема изчезна.. :)Edit 2: Пак ми прави същите номера. Проблема остава.. ИДЕИ? Вече съм се отчаял...