Golf 4 с оригинално радио - какъв плеър ще препоръчате

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
go6oslepoto
Автомобил:
Двигател:

Golf 4 с оригинално радио - какъв плеър ще препоръчате

Мнениеот go6oslepoto » Сря 24 юни 2015 16:23

Добър ден съфорумници, от скоро станах притежател на голф 4 и това оригинално радио не ме кефи.Може ли да ми препоръчате сд плеър, който има usb вход и да е до ~ 150лв.Благодаря предварително.

CrazyTo96
Автомобил: bmw
Двигател: 1990
Контакти:

Re: Golf 4 с оригинално радио - какъв плеър ще препоръчате

Мнениеот CrazyTo96 » Пет 26 юни 2015 21:26

Аз съм с Pioneer MVH-170UI и съм меко казано доволен.. Бързо действа, имаше модел със същите цветове като на таблото на 4-ката, 5 степенен еквалайзер, чете айфони и айподи от юсбто но не всички андроид устройства. Има бутон за търсене на песни в папките което е супер удобно.. Прекалено много са функцийте в менюто че да изреждам.. 3 степени на лауд, бас бууст, ако имаш субуфер дали да бие навън или навътре, можеш да му обърнеш посоката от плейъра, вграден high pass filter, и изход за управление от волана.. При мен заработи с промяна в буксата, нооо работи :д.. Единствено няма за диск този модел. Има само аукс и юсб.. Ако искаш диск си вземи Pioneer MVH-1700 (със 2 нули), но мисля че беше 160 лв, не съм сигурен.. Моя го взех за 109лв ноември месец, 4х50 вата.. Доволен останах :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Потребителски аватар
Tipsy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Tipsy » Пет 26 юни 2015 22:06

за тия пари си взимаш един дигитален чейнджър и не се занимаваш с глупости

Потребителски аватар
toraborat
Автомобил: VW Bora
Двигател: ASZ 2002

Мнениеот toraborat » Съб 27 юни 2015 7:17

Добавяш 30лв към бюджета и взимаш модел pioneer с блутуут, много удобна екстра!

Потребителски аватар
Traytor
Автомобил: Passat B8
Двигател: DSRB

Мнениеот Traytor » Съб 27 юни 2015 8:29

4 години бях със плеър на LG с блутут и подкрепям горното мнение, голяма екстра е. Слушаш музика от телефона без кабеляци и си управляваш всичко от плеъра. Имаш кар кит, единствения минус може би е, че хората които возиш чуват разговора ти. Иначе както ти казаха Pioneer 170ката е добър вариант, а ако искаш да можеш да четеш и CD(не че има голям смисъл) си вземаш pioneer 1500ubb. Както каза колегата се предлагат с подсветка в цвета на таблото ти(син дисплей и червени копчета).

Потребителски аватар
CrafterX11
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот CrafterX11 » Съб 27 юни 2015 10:16

CrazyTo96 написа:Аз съм с Pioneer MVH-170UI и съм меко казано доволен.. Бързо действа, имаше модел със същите цветове като на таблото на 4-ката, 5 степенен еквалайзер, чете айфони и айподи от юсбто но не всички андроид устройства. Има бутон за търсене на песни в папките което е супер удобно.. Прекалено много са функцийте в менюто че да изреждам.. 3 степени на лауд, бас бууст, ако имаш субуфер дали да бие навън или навътре, можеш да му обърнеш посоката от плейъра, вграден high pass filter, и изход за управление от волана.. При мен заработи с промяна в буксата, нооо работи :д.. Единствено няма за диск този модел. Има само аукс и юсб.. Ако искаш диск си вземи Pioneer MVH-1700 (със 2 нули), но мисля че беше 160 лв, не съм сигурен.. Моя го взех за 109лв ноември месец, 4х50 вата.. Доволен останах :)

Sent from my Passat using Tapatalk

Аз съм с 1700 и съм доволен бас буст +6 и спуках оргиналния тонколон , лоунднес:медиум и пее супер [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND SMILING EYES]

Passat [HEAVY BLACK HEART]️ 3.6 V6

Потребителски аватар
Petyoffy
Автомобил: Passat B7
Двигател: CBBF 2012

Мнениеот Petyoffy » Вто 30 юни 2015 8:44

Аз съм с такъв: Pioneer-deh-1500ub
- добър звук
- CD, USB, AUX
- свалящ се панел
- синя подсветка и се връзва с останалото осветление
- под 150лв.
Прикачени файлове
154178969.pioneer-deh-1500ub.jpg

go6oslepoto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот go6oslepoto » Вто 30 юни 2015 16:59

Това с блутута ако си мислите, че ми се занимава всеки път да го вкл. и т.н. жестоко се лъжете :Д Хакни си му флашката с песни и си карай с кеф.Относно това кой ще избера май ще е някой от тези модели на Pioneer.Докато "пристигнат" отговорите реших да попрочета и други форуми и теми в този форум и останах с впечатлението, че повечето плеъри с име друго от Pioneer прескачали по дупки и тем подобни глупости.Просто ще гледам оферти за тези 2 модела и ако попадна на нещо ще купя.Благодаря много за отговорите.

Потребителски аватар
Traytor
Автомобил: Passat B8
Двигател: DSRB

Мнениеот Traytor » Пет 03 юли 2015 8:51

Ако ще е с флашка как ще прескача хич не ми е ясно.

choki4a
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот choki4a » Пон 28 сеп 2015 10:43

Колеги аз имам същото радио Pioneer DEH-1700UB взех го и не съм го монтирал защото искам да го сложа без да е зависимо от контакта (да работи и без да е нужен ключ) ако има някакъв вариант да ми покажете схема или нещо такова как да го направя че не мога да намеря в търсачката. Автомобила ми е пак Голф 4 . Мерси предварително

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”