Отзиви за DVB-T tuner ERISIN
- HellFire
- Автомобил:
- Двигател:
Отзиви за DVB-T tuner ERISIN
Смятам да си поръчам един такъв тунер. Има ли някой, който да ползва продукти на тази фирма или този тунер, за да даде отзиви?
- audio_mania_max
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Отзиви за DVB-T tuner ERISIN
Едни от многото китайци, които вече се усетиха да започнат да слагат някаква "марка" на боклуците, които продават в интернет. Не че "марката" ще ти помогне, когато трябва да върнеш въпросното изделие някъде на 2, 3 или 10 хиляди километра оттук.
При силата и качеството на тв-сигнала, излъчван в БГ, покупката на тв тунер онлайн си е чисто хвърляне на пари на вятъра(ама нали било евтино...
).
При силата и качеството на тв-сигнала, излъчван в БГ, покупката на тв тунер онлайн си е чисто хвърляне на пари на вятъра(ама нали било евтино...

- HellFire
- Автомобил:
- Двигател:
Какво препоръчваш, вместо "китайчето": марка, модел? От личен опит ли е препоръката?
Благодаря
Благодаря
- HellFire
- Автомобил:
- Двигател:
След известно забавяне монтирах устройството. Като качество е доста добро: кабелите са с проводник вътре, а не само изолация и вътре два косъма; кутията е масивна, дистанционното е удобно и ИЧ удължителя действа адекватно; антените са елегантни и с хубав кабел. Упътването е писано с Гугъл преводач, но се разбира
БНТ HD се гледа идеално при всяка скорост, а всички други са според сигнала. На мен идеята ми беше да жужи The Voice и като включа задна да стартира камера за заден ход. За съжаление сигнала на единствения музикален канал много често чезне по моя маршрут и прекъсва. Явно вътре не буферира достатъчно
Като резюме съм доволен: за толкова пари е супер
БНТ HD се гледа идеално при всяка скорост, а всички други са според сигнала. На мен идеята ми беше да жужи The Voice и като включа задна да стартира камера за заден ход. За съжаление сигнала на единствения музикален канал много често чезне по моя маршрут и прекъсва. Явно вътре не буферира достатъчно
Като резюме съм доволен: за толкова пари е супер
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”