Свързване на CD SANG

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
black_golf3_gt
Автомобил:
Двигател:

Свързване на CD SANG

Мнениеот black_golf3_gt » Пон 09 ное 2015 18:39

Здавейте, наскоро получих за подарък едно CD SANG, понеже имам едно старо SONY което работи перфектно, но няма USB а само CD.Реших да слагам SANG-a но се оказа, че свързването ми на колата е със евробукса която е обща със всички кабели, а SANG-a е със 2 букси и немога да го вържа въобще.Четох из разни други форуми за някакви преходници, но не видях да има за SANG а все за други марки.Не съм много запознат със тия неща и ако може някой да помогне с нещо ще съм благодарен.Иначе ще го продам и ще си взема по-читаво CD и поне ще знам че няма да имам проблеми със свързването :)

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Re: Свързване на CD SANG

Мнениеот radi_nrj » Вто 10 ное 2015 9:47

Човек, тоя дето ти е подарил това подобие на плеър или нищо не разбира или изобщо не те обича.

Снимай какво имаш като кабели и ще се опитаме да го измислим.

Потребителски аватар
инжектопляктор
Автомобил:
Двигател:

Re: Свързване на CD SANG

Мнениеот инжектопляктор » Вто 10 ное 2015 9:52

На плеъра трябва да има таблица с цветовете на проводниците, а срещу тях на всеки цвят какво отговаря. Можеш да намериш в интернет пинаута и на Евро Буксата. Имаш CD-то и кабелитв с буксите, които излизат от него. Режеш буксите на другият им край, купуваш си от магазина евробукса мъжка и запояваш. Трябват ти евробукса, схемата, термошлаух, изолирбанд, припой и поялник.
Ако си кажеш модела на колата(предполагам, че марката е VW?) и снимаш плеъра и буксите му, може би ще получиш по-конкретна помощ.

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”