Свързване на CD SANG
-
- Автомобил:
- Двигател:
Свързване на CD SANG
Здавейте, наскоро получих за подарък едно CD SANG, понеже имам едно старо SONY което работи перфектно, но няма USB а само CD.Реших да слагам SANG-a но се оказа, че свързването ми на колата е със евробукса която е обща със всички кабели, а SANG-a е със 2 букси и немога да го вържа въобще.Четох из разни други форуми за някакви преходници, но не видях да има за SANG а все за други марки.Не съм много запознат със тия неща и ако може някой да помогне с нещо ще съм благодарен.Иначе ще го продам и ще си взема по-читаво CD и поне ще знам че няма да имам проблеми със свързването :)
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Re: Свързване на CD SANG
Човек, тоя дето ти е подарил това подобие на плеър или нищо не разбира или изобщо не те обича.
Снимай какво имаш като кабели и ще се опитаме да го измислим.
Снимай какво имаш като кабели и ще се опитаме да го измислим.
- инжектопляктор
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Свързване на CD SANG
На плеъра трябва да има таблица с цветовете на проводниците, а срещу тях на всеки цвят какво отговаря. Можеш да намериш в интернет пинаута и на Евро Буксата. Имаш CD-то и кабелитв с буксите, които излизат от него. Режеш буксите на другият им край, купуваш си от магазина евробукса мъжка и запояваш. Трябват ти евробукса, схемата, термошлаух, изолирбанд, припой и поялник.
Ако си кажеш модела на колата(предполагам, че марката е VW?) и снимаш плеъра и буксите му, може би ще получиш по-конкретна помощ.
Ако си кажеш модела на колата(предполагам, че марката е VW?) и снимаш плеъра и буксите му, може би ще получиш по-конкретна помощ.
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”