VW Passat B6 - Проблеми с навигация с карта памет?
- successor
- Автомобил: Wv passat b6
- Двигател: Dizel 2007
VW Passat B6 - Проблеми с навигация с карта памет?
Здравейте. Имам проблем с навигацията на моята кола. Накраъко става въпрос ,че навигацията ми е с карта памет. Както работеше в един прекрасен ден реши да спре. Днес и свалих картата за навигацията и реших да се правя на маистор. Пробвах се да копирам данните,но неуспях и нактая я форматирах. Сега в краина сметка имам празна 8гб карта но няма от каде да взема софтуеара за да го сложа и евентуално да подкарам навигацията. Ако може някои да ми помогне. Благодаря .
- xtoni
- Автомобил:
- Двигател:
Re: VW Passat B6 - Проблеми с навигация с карта памет?
Колеги,
Когато задавете въпрос направете си труда да отправите един правилен въпрос? Кой колега би познал вие с каква навигация сте във вашата кола (марка,модел) и коя навигационна карта сте ползвали? Sd card дали е оригинална или е правена, въобще за какво става въпрос?
Когато задавете въпрос направете си труда да отправите един правилен въпрос? Кой колега би познал вие с каква навигация сте във вашата кола (марка,модел) и коя навигационна карта сте ползвали? Sd card дали е оригинална или е правена, въобще за какво става въпрос?
- successor
Извинявам се. Снимал съм навигацията обаче немога да открия как да кача снимката. Иначе ОС CTCGM2515-BSP-0005-0001-0045-20111208
- successor
Марка и модел не пише. Старата навигация беше навител. За картата съм копирал данните от оригиналната и извесно време работеше,но сега вече не. Сега искам да ми помогнете,ако може да намеря от каде да изтегле софтуеара и как да я подкарам?
- xtoni
- Автомобил:
- Двигател:
Имате китайска навигация с os Win Ce, има писано доста за тази операционна система дали 5.0 или 6.0
Разгледайте форуми с навигационни ъпдейти WinCE, или проверявайте тук някой колега да помогне с ползващ китайски модел навигация
Разгледайте форуми с навигационни ъпдейти WinCE, или проверявайте тук някой колега да помогне с ползващ китайски модел навигация
- successor
xtoni благодаря. С твоя помощ че ми оточни ОС успях да си намеря фаиловете и навигацията. Навигацията за китаичето се тегли от тук http://dreamsoftsolid.ucoz.net/load/mob ... 9-1-0-1288 , а картите ги има ж замунда. благодаря
- xtoni
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря за линковете за ос, ще бъдат полезни за доста потребители
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”