Привет! Обръщам се към Вас, колеги, тъй като човека който ми изгради, инсталира и т.н. това, което в момента е в колата, беше достатъчно дълго тормозен от моите въпроси.

Реших този път да му ги спестя и да се обърна към Вас с надеждата да ме насочите. Какво има в колата -
http://aval-bg.com/22/Hertz+ESK+165L.5, захранвана от -
http://aval-bg.com/684/Audison+SR4. Стара, но добре работеща 12-ка Magnat, поставена в каса затворен обем, около 40л. Суб-а се захранва от HERTZ HE-1D. Предстои изолация на предните врати и багажника със STP silver - не ми се дават пари за dynamat. Плейъра разполагаше с 3 RCА, но дотук. Тук е момента да спомена, че в колата се слуша само hip hop и то такъв преди 2000г. => почти цялата ми музика е мп3 и повечето е 128, 160, 192 битрейт. Имам и скромна колекция от оригинални CD-та, като ще взема още няколко в стил ерос рамацоти, за разнообразие на останалите пътници.

Реших да сменя плейъра с по-горен клас. Форуми, теми и т.н... разбрах, че ми трябва такъв, чрез който да се настройват low, mid, high. Дотук добре...Естествено първо се спрях на 80prs - достатъчно оплют, както в наши, така и в чужди форуми.

Следващото, което видях е Alpine 137 + отделен процесор ако съм разбрал правилно? - около 2000 лв, което в моя случай няма как да стане. Нито имам такива пари в момента, нито бих ги дал. Нещото, което ми направи впечатление из темите по форумите беше, че често се споменаваше, че старите сд-та са с по-качествена изработка. Започнах да ги преглеждам и отсявам, като накрая се спрях на Alpine CDA-9887R. Доста ми харесва, а и изчетох добри коментари за него. Поддържа този режим, ако съм разбрал правилно? Естествено никъде не се предлага. Цяла нощ търсих по оказиони, препратки от форуми... не и не. И накрая го намерих в един руски сайт. Доста добра цена, пише, че е нов...пълен комплект и е в наличност. Какво ще ми кажете за него? Добри ли са му настройките...филтрите? Сравнен с 80prs?? Питам за да знам дали да проведа една кореспонденция на лош руски и евентулано ако го има и могат да ми го пратят, да скачам въпреки рисковете. Или да грабвам 80prs за тези компоненти в колата и за тази музика, която ще се слуша?