Мнения за CD Плейър до 100 лв с USB
-
- Автомобил:
- Двигател:
Мнения за CD Плейър до 100 лв с USB
Здравейте колеги! Реших да сменя плеъра и се чудя какъв да си взема. Спрял съм се засега на този http://www.technomarket.bg/car-audio/bl ... d-09128981 . Цената която бих дал е до 100 лв. Гледам плеъра освен да възпроизвежда от USB, да възпроизвежда и от CD/DVD, а също и да има изходи за усилвател и буфер. Та искам да ви помоля за мнения, кой плеър според вас е най-добър за тия пари, както и коя марка според вас е по - добра. :)
- Jijooshu
- Автомобил: VW Passat B3
- Двигател: RP 1989
Re: Мнения за CD Плейър
Колега, ако си готов да прежалиш CD-тата, най-доброто (поне според мен) за парите си е
http://www.technopolis.bg/bg/CD-DVD-car ... B/p/306054
Пайнера си е Пайнер, пък макар и нисък клас. Дизайнът му е тип запуши-дупка, но съм го чувал как работи в Пасат Б5 с оригинални говорители и останах очарован. Мислех да купувам същото и за мен (аз съм с Б3 комби), но ми изпадна DEH-4000UB (вярно, втора злоупотреба, но е малко по-висок клас и въпреки че е стар модел, изобщо не съжалявам). Смених няколко Сонита, един Блаупункт, две JVC, но от Пайнера съм най-доволен.
http://www.technopolis.bg/bg/CD-DVD-car ... B/p/306054
Пайнера си е Пайнер, пък макар и нисък клас. Дизайнът му е тип запуши-дупка, но съм го чувал как работи в Пасат Б5 с оригинални говорители и останах очарован. Мислех да купувам същото и за мен (аз съм с Б3 комби), но ми изпадна DEH-4000UB (вярно, втора злоупотреба, но е малко по-висок клас и въпреки че е стар модел, изобщо не съжалявам). Смених няколко Сонита, един Блаупункт, две JVC, но от Пайнера съм най-доволен.
- beuchat
- Автомобил: 1990 Golf 2
- Двигател: 1.6 EZ
Re: Мнения за CD Плейър
Подкрепям колегата.Аз съм с такъв Pioneer в Голф 2,и макар с евтини говорители и субуфер си вади много приличен звук.Има доста опции за настройки,които не съм виждал в плеър за тези пари.
- siso_k
- Автомобил: 1999 VW Golf
- Двигател: AKL
- Контакти:
Re: Мнения за CD Плейър до 100 лв с USB
И аз съм с такъв, само че MVH-181UB - разликата е, че имам дистанционно, което за мен е много удобно. Свири много добре.
- Dagestan
- Автомобил: Toledo 1M2 и един Фокус
- Двигател: AGN 2000
И аз препоръчвам Pioneer-а, но по-добре търси новия модел - MVH190. За тези пари по-добър нов плеър не съществува. Наличието на механизъм за дискове е безполезно, според мен.
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Аз за двойката взех най-евтиния плеър на Pioneer 89лв с подарък 4 ГБ.флашка
http://pioneer.bg/car-audio/usb-flash-p ... bg-4gb-usb
Това е цената със доставката.
Аз поне цд-та не ползвам от 6-7 години вече и не ща и да ги виждам.
Плеърчето си свири без грешка,има си доста настройки,няколко нива на loud,5 канален еквалайзер и т.н.,което другите за под 100 лв нямат,или не вършат работа.Има си 2 години гаранция без значение кой го е монтирал.Като цена-качество нямат равни.

Това е цената със доставката.
Аз поне цд-та не ползвам от 6-7 години вече и не ща и да ги виждам.
Плеърчето си свири без грешка,има си доста настройки,няколко нива на loud,5 канален еквалайзер и т.н.,което другите за под 100 лв нямат,или не вършат работа.Има си 2 години гаранция без значение кой го е монтирал.Като цена-качество нямат равни.
- beuchat
О,да!Това с гаранцията също не го подценявай,че п*дерасите в Технополис искат да е монтирано в официален сервиз,който поне тук в Ямбол взима 15 лева да ти щракне 2те букси за захранването и говорителите и да ти удари печата...
-
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря ви за мненията, колеги !Взех мненията ви под внимание и засега съм се спрял на http://pioneer.bg/car-audio/usb-flash-p ... -mvh-190ub. Как мислите удачен избор ли е ?
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Перфектен е за парите си,но работи само с флашка 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Да. Попринцип исках да има опция да възпроизвежда и CD, но какво да се прави. Щом толкова много хора казват, че Pioneer е най-добрата марка, пък плеър от тая марка със CD за тия пари няма, плеър от тая марка ще бъде. Но още избирам и се чудя кой да бъде. На сегашния ми плеър нещо USB не работи. Тикам флашката, отчита че има флашка вкарана и ми изписва Error и неще да възпроизведе нищо, затова ще го сменям.
- beuchat
Според мен проблемът ти е във флашката.Пробвай с формат или друга флашка.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Пробвал съм със друга флашка и пак е същото. Форматирал съм ги във FAT и NTFS и проблема не се оправя. Мисля си, че проблема е в четеца на USB, че и няма къде да го и дам на ремонт затова съм решил да си взема нов плеър.
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Колега, Pioneer имат различни модели с различна подсветка. Така че като го купуваш, по-добре виж дали няма такъв, който съвпада с осветлението на таблото. Не си казал с каква кола си, но има и червени и бели и зелени...
- Enigma07
- Автомобил: VW Jetta mk5 2008
- Двигател: BMM
Скоро си купих този Pioneer (mvh-190ub) много съм доволен, препоръчвам го. Този модел го предлагат със зелена и червена подсветка.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте, колеги ! Избора ми на плеър се свежда до тези двата - чисто нов Pioneer MVH-190UB или втора ръка запазен Pioneer DEH-4000UB. Кой според вас е по добрия вариант ?
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”