бас до газова уредба = ?
- valdo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
бас до газова уредба = ?
Чудя се има ли опасност бутилката на газовата уредба нещо да поизгърми, ако в багажника при нея се сложи мощен бас?
-
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- valdo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Да, де, ама...
Такова нещо като гръмне - отиваш на оня свят. Вярно, че бутилката и без това си се товари откъм вибрации, като се движи колата, но разни резонанси там от високоговорителя... тъй де...
Мерси за отговорите - едва ли ще мога да си позволя дори и 500W
така че ще спра да го мисля.
Освен, пък, ако взема да използвам бутилката и за бас-каса

Мерси за отговорите - едва ли ще мога да си позволя дори и 500W

Освен, пък, ако взема да използвам бутилката и за бас-каса

- The ReD One
- Автомобил: Passat B7 4 motion Golf Plus tsi
- Двигател:
- Велислав
- Автомобил:
- Двигател:
Е аз изобщо несъм чувал да гръмне газовата бутилка на някой! Това може да се случи само по две причини:
1.в след някакъв удар в самата бутилка тя се деформира, създава се налягане на гаста и съответно може да гръмне.
2.ако сама бутилка се нагрее повече(при пожар) гаста се разширява и bishop . От музичка неможе да стане
1.в след някакъв удар в самата бутилка тя се деформира, създава се налягане на гаста и съответно може да гръмне.
2.ако сама бутилка се нагрее повече(при пожар) гаста се разширява и bishop . От музичка неможе да стане

Бутилката може да гръмне много лесно, дори и тази година има такъв случай.Това става като ти блокира поплавака на сондата и на газстанцията я напълниш до горе, след което я оставиш на слънце.Пропан-бутана няма на къде да се разширява когато е в течна фаза и става бум.Тази година е пострадала една Лада-бутилката се отворила по шева, прозорците си тръгнали, а задния калник се издул.
Не съм чул до сега на някой да му гръмне газовата от бас, ама знам ли, може да си първия
Мисля, че няма проблем ако ти е изправна газовата.
Колкото до резонанса-не съм запознат но ми се струва, че матеряля на бутиклата и доста от останалата част от колата е близък и ако разрушиш бутилката по този начин най-вероятно ще постигнеш разрушаване на автомобилчето и без газов взрив
Успех е баса
Не съм чул до сега на някой да му гръмне газовата от бас, ама знам ли, може да си първия

Мисля, че няма проблем ако ти е изправна газовата.
Колкото до резонанса-не съм запознат но ми се струва, че матеряля на бутиклата и доста от останалата част от колата е близък и ако разрушиш бутилката по този начин най-вероятно ще постигнеш разрушаване на автомобилчето и без газов взрив

Успех е баса
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”