тонколни за голф3

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
evgenyh
Автомобил: Seat Toledo
Двигател: BSE 2005

тонколни за голф3

Мнениеот evgenyh » Пет 01 апр 2005 22:51

здравейте :wink: аз съм с голф 3-ка,2 врати, имам оригинални колони във вратите, но те отиват към тези колонки които са в таблото/те би трябвало да са с 2 куплонга/ и се връзват в тях, а моитте явно са ги чопнали преди да ми продадат колата :( та може ли някой да ми каже какви колонки трябва да сложа там? трябва ли да търся оригинални/от голф/ или се продават такива и с 2 куплонга??А и освен това на местото на тези колонки няма никакви дупки за винтова, та се чудя как се закрепват,свободно ли си стоят там???

Потребителски аватар
vw_golf_2_Memphis
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vw_golf_2_Memphis » Пет 01 апр 2005 22:56

...

Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 10:04, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Пет 01 апр 2005 23:00

Аз пазя моите две горе от таблото които са изгорели, но така поне ще ти работят тези във вратите - поне така беше при мен. Иначе си взех от Горубляне две оригинални (явно свалени от такава кола, като твоята) за 20лв.
Ако искаш обади се да ти ги дам, и без това се чудя къде да ги сложа :)

Потребителски аватар
evgenyh

Мнениеот evgenyh » Пет 01 апр 2005 23:02

голфа е 3-ка 97, кабелите които идват от колоните в вратите излизат от дупките на таблото/до там са/и са увити в дунапрен което ми говри че са фабрично така, а тези които са за колоните на таблото отиват към касетофона, и от дупката за колони на таблото ми излизат 2 куплонга - от колоните в вратите и за тези които трябва да са на таблото - самата колонка на таблото е преходник за колоните в вратите към касетофона... :? ???

Последна промяна от evgenyh на Пет 01 апр 2005 23:49, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
evgenyh

Мнениеот evgenyh » Пет 01 апр 2005 23:04

ах гадовете/от горубляне/сигурно от моя са ги взели - аз я взех колата от там :evil:...благодаря за предложението,ще потърся първо и ако ми обадят некоя цифра с удоволствие ще се възползвам :wink:

Последна промяна от evgenyh на Пет 01 апр 2005 23:06, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kozunak » Пет 01 апр 2005 23:04

братле продават се Пайнерки специално правени за голфово табло.ако не искаш оригинални не е никакъв проблем да си купиш нещо марково и готино.мен пищялките демек на таблото са ми пайнер точно а във вратите са 17 сантиметрови и за там има як избор.проблема ти е никакъв....ако решиш да зимаш мога да ти похваля 2-3 модела... :lol: успех и моя голф е 97!требва да ги запознаеме с твоя може да се познават. :shock: :lol: са ако кажеш че е и черен напрао падам по гръб.само дето моя е 5-вратка

Потребителски аватар
evgenyh

Мнениеот evgenyh » Пет 01 апр 2005 23:13

2-вратка сребрист 1.6/74kw GT

dZvero
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: тонколни за голф3

Мнениеот dZvero » Пон 04 апр 2005 10:18

evgenyh написа:здравейте :wink: аз съм с голф 3-ка,2 врати, имам оригинални колони във вратите, но те отиват към тези колонки които са в таблото/те би трябвало да са с 2 куплонга/ и се връзват в тях, а моитте явно са ги чопнали преди да ми продадат колата :( та може ли някой да ми каже какви колонки трябва да сложа там? трябва ли да търся оригинални/от голф/ или се продават такива и с 2 куплонга??А и освен това на местото на тези колонки няма никакви дупки за винтова, та се чудя как се закрепват,свободно ли си стоят там???

Имам две перфектни (свирили са само на фабричния плеър). Закачват се с вградените си щипки! Ако ще сменяш цялата система - също мога да ти препоръчам/предложа много варианти на всякакви цени!

Оригиналните ги продавам за около 20лв.

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”