Колата е 2005 г.Има такова радио:
Искам да го сменя с това,защото има и навигация:
Възможно ли е то да се направи икак.
пасат б6 не знам каква система, замяна
- Outfeed
- Автомобил: VW EOS
- Двигател: TSI
Re: пасат б6 не знам каква система, замяна
А да те питам, с оригиналното аудио как слушаш музика от външен източник?! Карта памет, или флашка, например? :)
Аз я купих преди няколко дена и не разбирам от електроника .Новнука ми ми показа един кабел с жак ,мушнах го във телефона .Радиото засвири,но се намалява и усилва само по телефона.Той ми каза ,че може ичрез блутут,колата има ,но не можа да го включи нямаше време.
- xtoni
- Автомобил:
- Двигател:
Снимката със навигация е доста стар модел даже и тъч скрийн няма, няма и карти за България
Аз живея в испания.Какво по ново може да се сложи.Но по вазможност по размери да са еднакви с тази,и да се инсталира лесно,без много допълнителни неща.Да се не обърка електрониката на колата,че ме плаши.
Извинявам се,не е испания.А Испания тя храни не само мен и семейството ми.
- xtoni
- Автомобил:
- Двигател:
Всичко може да се сложи рнс510 и рцд510 но да в предвид годината при по-нови плеъри става проблем с електрониката и се получава спад в акумулатора. Проблема е решим с обновяване и или смяна на кан модул, но в предвид че си в друга държава при теб става по-сложно. Тъй че можеш да си замениш и стар фабричен плеър за да нямаш ядове
Понеже разбираш от това.С какво би ме посъветвал да заменя радиото с друго, но да има навигация.да е от оригиналните на vw passat и по възможност да се смени без допълнителни устроиства.Да не пречи на електрониката.
- xtoni
- Автомобил:
- Двигател:
По принцип ако си с мултиволан о големия хайлан дисплей на борд компа, единствено рнс510 ще комуникира, но ако версията на софта е по-висок за модели след 2010г пак се налага замяна или софтуерно обновяване на кан модула.
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”