Здравейте банда,
отскоро съм собственик на Passat B6 и съм очарован.
Четох из темите, намерих сходни теми касаещи моя проблем, но така и не можах да си отговоря на основния въпрос. По същество!
При опит да свържа телефона си(Moto X4) към Bluetooth-а на колата и ми дава греша "Phone not supported". Имам друг телефон под ръка (Nokia 3), с него става без проблем и всичко работи перфектно!
Въпроса е следния, има ли начин да реша проблема?! Четох, че най-вероятно проблема се решава, само със смяна на самия Bluetooth модул на колата, вярно ли е?!
Може ли някой от вас да сподели, къде мога да потърся подходящ модул, който да поддържа по-нови телефони, съответно да закупя ако не струва майка си и баща си :) :)
Давам малко допълнително инфо, медията е RNS 510, HW-version: H06, SW-version: 5238
Ако има писано, как се решава този проблем, моля да ме извините, че ви спамя!
Благодаря предварително.
Passat B6 bluetooth проблем
- xtoni
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Passat B6 bluetooth проблем
Да правилно се сменя модула, цената не е евтина. Цена ЛС
- bobich
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBAB
Колега , каква е цената и лесно ли се монтира ? (може и на ЛС)
- VWPASSATGL
- Автомобил: VW Passat B6
- Двигател: CBDC 2009
Да не пускам друга тема... Нямам проблем с връзката но имам проблем при набиране на номер без значение дали от самия модул или от телефона. Чувам отсрещната страна но те мен не, трябва да минат около 10-15 секунди и тогава ме чуват. Ако ме търси някои и вдигна проблеми няма. С телефон Redmi note 7 съм но преди бях с Redmi note 5 и пак го имаше тоя проблем.
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”