решетки за вратите за ГОЛФ-3?

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
divna_
Автомобил:
Двигател:

решетки за вратите за ГОЛФ-3?

Мнениеот divna_ » Чет 24 мар 2005 15:29

От къде мога да закупя декоративни решетки за автоколоните на вратите на ГОЛФ-3?, че съм с декоративни капаци.....

prj57
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот prj57 » Чет 24 мар 2005 15:37

По принцип трябва да идват с колоните.... ако не трудно да намериш по принцип

Потребителски аватар
divna_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот divna_ » Чет 24 мар 2005 15:48

prj57 написа:По принцип трябва да идват с колоните.... ако не трудно да намериш по принцип

Моите колони са за вграждане и нямат декоративни решетки в комплекта, а колата си беше с капаци(плътна пластмаса без дупки) които ги разпробихме за сега, но:
1. стои грозно
2. влияе на качеството на звука при това отрицателно

prj57
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот prj57 » Чет 24 мар 2005 15:50

Разбирам те, и аз имам Голф 3 4 врати с колони във всичките, само че аз имам някви измислени решетки дето са различни всяка една ама не знам от къе са.....

mad_doctor
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mad_doctor » Чет 24 мар 2005 16:37

С пластмасовите капаци е ужас...аз пък имам едни чекмеджета във вратите дето и досега още не съм измислил как да ги преработя та да сложа говорители....ако фабрично нямаш решетки е кофти, защото ще трябва да си купиш отделно и да нагаждаш...разходи се по безинстените на Пиротска (пешеходната част дето започва срещу ЦУМ)...там са три безистена, в които има магазини за аудио.
Друг вариант е да търсиш целите пластмаси от вратите да са с решетки, ама това по-сложно :)

Потребителски аватар
divna_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот divna_ » Чет 24 мар 2005 16:55

[quote="mad_doctor"]С пластмасовите капаци е ужас...аз пък имам едни ...........quote]

Проверих в "ЮНИТРЕЙД Х" имат такива декоративни решетки, но цената е 32,60лв. за една бройка, т.е. ако си купя от тях две=65,20лв. това си е почти цената на едни колони :?: :shock:

mad_doctor
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mad_doctor » Чет 24 мар 2005 17:01

Оооо Юнитрейд :) Те направо евтино са искали да ти ги дадат :) Разходи се по тез магазини дето ти казах (има в единия безистен магазин на Visaton - Германия там има много качествени неща мисля и решетки имаше, но може също да не са много евтини..) иначе по другите магазини има разни бъларски и китайски решетки спрямо големината на говорителя...

Ето във Visaton има разни примерно

http://www.visaton.com/english/artikel/ ... _1_40.html

но трябва да питаш на место какво точно има...

Последна промяна от mad_doctor на Чет 24 мар 2005 17:06, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
HF
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот HF » Чет 24 мар 2005 17:06

най-лесно е да провериш при арабите на Симеон, със сигурност някой има оригинални врати и може да ти свали само решетките.

Потребителски аватар
Sachko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

!

Мнениеот Sachko » Пон 28 мар 2005 0:43

Ако все още не си намерила капа4ета и продалжаваш да си тарсиш аз мога да те орентирам каде да си намери6 и то на много символи4на цена ... :idea:

Потребителски аватар
divna_
Автомобил:
Двигател:

Re: !

Мнениеот divna_ » Пон 28 мар 2005 15:02

Sachko написа:Ако все още не си намерила капа4ета и продалжаваш да си тарсиш аз мога да те орентирам каде да си намери6 и то на много символи4на цена ... :idea:

Търся, казвай къде???? :D

Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kozunak » Пет 01 апр 2005 23:08

divna_ написа:
mad_doctor написа:С пластмасовите капаци е ужас...аз пък имам едни ...........quote]

Проверих в "ЮНИТРЕЙД Х" имат такива декоративни решетки, но цената е 32,60лв. за една бройка, т.е. ако си купя от тях две=65,20лв. това си е почти цената на едни колони :?: :shock:

и аз имах същия проблем като сички голфаджии тройкаджиии.ама най-накрая ми писна да се занимавам и дадох 60 кинта на Юнитрейд да ги е*а в кожодерите.....и даже такива бутони за вратите за заключване/отключване си зимах оттам те пък по 2 лева едната джвъчка мисля че беше...

dZvero
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dZvero » Чет 07 апр 2005 15:43

Kozunak написа:
divna_ написа:
mad_doctor написа:С пластмасовите капаци е ужас...аз пък имам едни ...........quote]

и аз имах същия проблем като сички голфаджии тройкаджиии.ама най-накрая ми писна да се занимавам и дадох 60 кинта на Юнитрейд да ги е*а в кожодерите.....и даже такива бутони за вратите за заключване/отключване си зимах оттам те пък по 2 лева едната джвъчка мисля че беше...

За голф3 слагах двукомпонентна система на бошман (най-високата серия) 6,75" и решетките в комплекта станаха като фабрично излезнали! Въпросната струваше около 90лв. два мидбаса, филтри и пищялки! Можеше да се познае, че не е фабрично само по малката лепенка (знаете на репетките с марката), на която пишеше бошман :D

Иначе трябва да се помъчите сами! Аз лично не бих дал 35лв./бр. никога! Ако трябва си ги продупчете с бормашината :lol: (много е грубо иначе при старание може да се получи добре) :!:
Също така може да си измислите дръвени или някакви обръчи с тапицерия отгоре....

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”