Въпрос за "Bridge" връзка на колоните на Голфа ми

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
BORIS88
Автомобил:
Двигател:

Въпрос за "Bridge" връзка на колоните на Голфа ми

Мнениеот BORIS88 » Съб 30 юни 2007 19:16

Здравейте колеги , имам въпрос свързан с аудиото на колата ми .Купих си ЦД и елипси за отзад и съм ги вързал към буксата на ЦД-то като Задни лява и дясна .Засега нямам намерение да си взимам предни колонки .Та искам да знам като няма вързани отпреде колони тези 4x45W разпределят ли се на 2x90W отзад или трябва да ги направя на "Bridge" .И да ви питам за "Bridge" връзка лява предна и задна лява ли ги връзвам като едно и същото и за дясната :shock :?: Благодаря ви предварително :!:

andro_
Автомобил:
Двигател:

Re: Въпрос за "Bridge" връзка на колоните на Голфа

Мнениеот andro_ » Съб 30 юни 2007 19:21

BORIS88 написа:Здравейте колеги , имам въпрос свързан с аудиото на колата ми .Купих си ЦД и елипси за отзад и съм ги вързал към буксата на ЦД-то като Задни лява и дясна .Засега нямам намерение да си взимам предни колонки .Та искам да знам като няма вързани отпреде колони тези 4x45W разпределят ли се на 2x90W отзад или трябва да ги направя на "Bridge" .И да ви питам за "Bridge" връзка лява предна и задна лява ли ги връзвам като едно и същото и за дясната :shock :?: Благодаря ви предварително :!:

Искрено те съветвам да не бриджваш CD-то ти.

Бридж поддържат Пайнер над 4-та или 5-та серия и то само на задните канали и то на 2 ома.

Не си прави експерименти.

BORIS88
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот BORIS88 » Съб 30 юни 2007 20:45

Ще го имам напредвит :arrow: Мерси за Съвета :)

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”