Имам следния лаишки въпрос,
Какви са стандартните размери на говорителите които се вграждат в Г2? Тези в таблото и отзад?
Евентуално може ли да ми препоръчате някакви прилични говорители за там, които се продават в Техномаркет или Технополис?
Смятам да ги вържа към ЦД-то на колата (4х50 мосфет се води), а отделно имам на кората 2 елипси пайнър TS-A6911, на които смятам да сложа някакъв малък усилвател 2х50 или 2х100 вата и някакъв допълнителен усилвател за бас-а.
Размери на стандартните колони на Г2
- rexpitbul
- Автомобил:
- Двигател:
Във вратите също се вграждат колони и май бяха 13 см !!! На автосална имаше на пайнер един такъв модел(70 лв) който свиреше доста добре !!! Като си съчетаеш с още 2 елипси пайнер на кората на багажника (140 лв) и някое уилвателче ще се получи доста прилично озвучение на колата !!!
(незнам по колко вата бяха колоните помня само цените
)
Opa ти си имаш за кората на багажника (така е като не чета)
(незнам по колко вата бяха колоните помня само цените

Opa ти си имаш за кората на багажника (така е като не чета)

- Muncho
- Автомобил:
- Двигател:
По съвет на колега от форума, аз в таблото сложих говорители "Грундих". Еднолентови с две мембрани. Доста прилично свирят и най-вече понасят мощността на хед юнита. Преди това два комплекта 3-лентови изгорих
.
Цената на тези преди около година беше 10-12 кинта / бройката.
Хора като гледате ( и слушате ) как свирят разни говорители имайте в предвид че на стендовете говорителите са сложени в обеми - казано на жаргон - напудрили са ги. Това което чувате на стенда/щанда просто няма да го чувате в колата.

Цената на тези преди около година беше 10-12 кинта / бройката.
Хора като гледате ( и слушате ) как свирят разни говорители имайте в предвид че на стендовете говорителите са сложени в обеми - казано на жаргон - напудрили са ги. Това което чувате на стенда/щанда просто няма да го чувате в колата.
- mafiacartel
- Автомобил: VW Golf 2 GTI G65
- Двигател: PG
хах е аз нямам против хубавите колони но проблема е че съм адски зле с парите а съм и нов шофер ( още дори нямам книйка и само си гледам колата до края на август ) та ако може да ми кажете размера за някакви колкото да има некъв звук
а иначе по нататъка мисля да го постегна ... и тогава ще се замисля за хубави колони 

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”