Да заменя ли Pionеer TS-W307D2 за 2хZTE
- dj_nako
- Автомобил: Golf 5 tsi
- Двигател: BMY 2007
Да заменя ли Pionеer TS-W307D2 за 2хZTE
значи в момента съм с Pioneer TS-W307 D2,захранвам го с Thunder 2110,не съм доволен от звука.имам оферта да го заменя за 2 броя ZTE или Boshman.поради липса на финнанси няма как да купя усилвател за Pioneer-a.и за това ще взема говорители които могат да се захранят от моя усилвател.дайте си мнението относно бартера който искам да направя.дайте модел на ZTE или Boshman който ще пасне на Thunder 2110 за Немостово свързване (2 омма) демек по говорител на канал.Кое ще свири по добре:Thunder 2110 + Pioneer TS-W307D2 или Thunder 2110 + 2 броя ZTE или Boshman
-
- Автомобил:
- Двигател:
TS-W307D2 този говорител си прилича с TS-W306DVC (да не кажа че са еднакфи) ...
аз сам с 306двц-то и сам го слагал на Thunder 2050 и сфири
макар и не на пална моштност но сфири (тресе цялата кола и баса е мн добар)
Само ште ти кажа как сам го варзал и пробваи така може да останеш доволен
(значи ампа е двуканален >>> говорителя и тои е двуканален , при мен наи добре свиреше като го варзах канал кам канал)на мост свиреше по слабо !
Пробваи ништо не ти пречи
аз сам с 306двц-то и сам го слагал на Thunder 2050 и сфири

Само ште ти кажа как сам го варзал и пробваи така може да останеш доволен

- mafiacartel
- Автомобил: VW Golf 2 GTI G65
- Двигател: PG
- amonev
- Автомобил:
- Двигател:
...
martinsa написа:TS-W307D2 този говорител си прилича с TS-W306DVC (да не кажа че са еднакфи) ...
аз сам с 306двц-то и сам го слагал на Thunder 2050 и сфиримакар и не на пална моштност но сфири (тресе цялата кола и баса е мн добар)
Само ште ти кажа как сам го варзал и пробваи така може да останеш доволен(значи ампа е двуканален >>> говорителя и тои е двуканален , при мен наи добре свиреше като го варзах канал кам канал)на мост свиреше по слабо !
Двата говорителя не са еднакви! Първият е с 2x2 ома намотки, втория 2x4 ома - първия последователно свързан дава 4 ома /идеален за Тъндъра!/
Ето на какво е способен първия на 400W усилвател: http://www.vbox7.com/play:b425d2dd
Съветът ми е да не си сменяш суб-а!
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”