Проблен със CD
- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
Проблен със CD
Имам Pioneer DEH - P2550 и имам следния проблем: Като удари баса и дисплея ми премигва. Нямам усилватели карам си с нормални тонколони отзаде 2x35 а отпреде оригиналните на пасата. Това същото CD го имах и на предишната кола (opel kadett) и тогава му бях пуснал директно 4 квадрата силиконов кабел от акумолатора ама проблема пак не изчезна. Някой знае ли от какво може да е това?
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 10:31, променено общо 1 път.
- Winner25
Като е запалена пак го има проблема. На опела му бчх сменил всички говорители и проблема пак си остана. Сега само предните ми са оригиналните а отзад са нови и кабелите са силиконови от тези дето ги слагат на събуферите. А аз колкото и дебел кабел да прекарам той тоя дето излиза от буксата като е тънък ефект мисля че няма да има
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Winner25
Ами и аз мисля така да си карам. И при мене примигва слабо и не е фатално.
Последна промяна от Winner25 на Нед 01 май 2005 15:15, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ако искаш да го няма това мигане, пускаш всички колони на отделен усилвател и няма да примигва
Номера е, че понеже горкото касетофонче няма преобразувател за повишаване на напрежението и може само 12-те волта да ползва и затова като поусилиш и то дърпоти повечко и за другите неща като осветление на дисплея не остава
:)

- pinci
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Winner25 написа:...
Та значи да се изкажа и аз. В момента карам с един Kenwood в колата, преди него ползвах един Philips онзи ден пак вързах филипса за малко и ко да видя примигва...брех ко стана бре...слагам Kenwood-a не мига, ми ок. Още докато използвах филипса забелязах че мига но никога не ми е правил проблем. Карай и не го мисли, доктора мноо яко го е обяснил

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”