Връзване на музика

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
niikoo_1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Връзване на музика

Мнениеот niikoo_1 » Пет 31 авг 2007 19:12

Става въпрос за връзване на Компоненти + задни говорители + усилвател + ЦД
Компонентите влизат перфектно в корите на предните врати

Купил съм кабели за усилвателя, отделно имам всичките останали кабели към говорителите и т.н

Кажете къде могат да ми ги вържат на прилична цена, защото на мен не ми се занимава.

В Тояга ми искат +100лв., при положение, че преди около 9месеца ходих при тях и ги питах да ми монтират същите нещата на предната кола, само дето тогава трябваше да се режат корите на вратите и не бях купил кабели (+50лв) и ми обявиха същата цена. :evil:
Е това не са хора.

Има и едно друго място в квартала където ми искаха 80лв. за всичко + кабелите от тях само, че не работят Събота.

Има и още нещо имам време само в Събота

Потребителски аватар
malolitrajkata
Автомобил:
Двигател:

Re: Връзване на музика

Мнениеот malolitrajkata » Пет 31 авг 2007 19:35

niikoo_1 написа:Има и още нещо имам време само в Събота

ми пробвай се ти да ги вържеш.трябват ти само клещи за буксите , иначе другото можеш и сам да го направиш .само трябва да се въоражиш със мн търпение.успех

Потребителски аватар
mafiacartel
Автомобил: VW Golf 2 GTI G65
Двигател: PG

Re: Връзване на музика

Мнениеот mafiacartel » Съб 01 сеп 2007 23:17

niikoo_1 написа:Става въпрос за връзване на Компоненти + задни говорители + усилвател + ЦД
Компонентите влизат перфектно в корите на предните врати

Купил съм кабели за усилвателя, отделно имам всичките останали кабели към говорителите и т.н

Кажете къде могат да ми ги вържат на прилична цена, защото на мен не ми се занимава.

В Тояга ми искат +100лв., при положение, че преди около 9месеца ходих при тях и ги питах да ми монтират същите нещата на предната кола, само дето тогава трябваше да се режат корите на вратите и не бях купил кабели (+50лв) и ми обявиха същата цена. :evil:
Е това не са хора.

Има и едно друго място в квартала където ми искаха 80лв. за всичко + кабелите от тях само, че не работят Събота.

Има и още нещо имам време само в Събота

Ха учудващо как неса ти казали повече. Ами колега всяко удоволствие се заплаща. Цената която ти искат е напълно нормална да ти кажа ;)

Потребителски аватар
niikoo_1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот niikoo_1 » Нед 02 сеп 2007 1:35

Абе проблема, е че преди няколко месеца за също нещо само, че без кабелите които взех от тях за 50лв. и при положение, че трябваше да се преправят корите на вратите ми обявиха същата цена :idea:
На други места съм проверил искат по-малко пари при положение, че всичко е от тах :idea:
Това исках да споделя, знам, че няма безлатен труд и всичко се заплаща. :wink:

Потребителски аватар
fidrimku
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот fidrimku » Нед 02 сеп 2007 11:04

Колега пробвай във фирма ДЕК Сервиза им се намира на бул Европа след Мото-Пфое мисля че ще ти свършат работа момчетата са точни! :да:

andro_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот andro_ » Нед 02 сеп 2007 11:37

100 лв ми се виждат множко.Хвани се сам и си прекарай.Има достатъчно дупки от страната на акумулатора,със гумени тампончета,само си свали корите на праговете отвътре и ще си пуснеш плюса и сигналния.Ако сигналния кабел е добър,няма да има смущения.За да прекараш сигналния кабел от източника до прага,ще пуснеш една тел,ще вържеш кабела за нея,ще издърпаш и готово.Отзад си хвани масата от нолта на средния колан.Няма нищо сложно,разбирам да искаха 30-50 лева,ама 100.Е,все пак са Тояга.

Потребителски аватар
mishu
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот mishu » Нед 02 сеп 2007 12:13

На за прекарване на захранване + чинчовете с ремоута ми взеха 70 лв. Кабелите 39лв и останалото труд. Направиха ми го в Toyaga зад ТУ. Като питах в другия им сервиз ми казах 150 лв :shock . Шантава работа. Но нормално е да ти кажат такава цена, защото те там се занимават само с хора дето си плащат. Дребни работи не им се правят. Следващия път мисля сам да си ги прекарам.

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”