така има 2-3 проблема
свърсах усилвателя но съм го направил на ЦК кюче, и като спирам или вечер трябва да отварям багажника и да чъкам, усилвателя е с 2 плюса
от цд-то има 1 кафяла жичка на която пише "mute" ако я откарам до усилватля тои ще се гаси ли с цд-то? или как като изгася цд-то да гасне и усилвателя
другия проблем е, като усиля цд-то повече от 20(от 63) почва да прекъсва(сшякаш усилвателя дърпа тока на басс) цд-то не гасне само спира музиката за 1-2 секунтифилтър ли трябва кондензатор??
а последно плюса на усилвателя е директно свърсан на акумилатота проблем ли е трябва ли предпазител(бушон)
Pioneer DEH 4700 MP
Pioneer TS-W305c
Pioneer Pioneer GM-5100T
2-проблема с цд и усилвател
- parazita
- Автомобил:
- Двигател:

- mafiacartel
- Автомобил: VW Golf 2 GTI G65
- Двигател: PG
Re: 2-проблема с цд и усилвател
G3 написа:така има 2-3 проблема
свърсах усилвателя но съм го направил на ЦК кюче, и като спирам или вечер трябва да отварям багажника и да чъкам, усилвателя е с 2 плюса
от цд-то има 1 кафяла жичка на която пише "mute" ако я откарам до усилватля тои ще се гаси ли с цд-то? или как като изгася цд-то да гасне и усилвателя
другия проблем е, като усиля цд-то повече от 20(от 63) почва да прекъсва(сшякаш усилвателя дърпа тока на басс) цд-то не гасне само спира музиката за 1-2 секунтифилтър ли трябва кондензатор??
а последно плюса на усилвателя е директно свърсан на акумилатота проблем ли е трябва ли предпазител(бушон)
Pioneer DEH 4700 MP
Pioneer TS-W305c
Pioneer Pioneer GM-5100T
Колега плеера ти има "REMOTE" една синя жица която е връзваш към усилвателя ти и при пускане на CD-то ти ще тръгва и стапалото. Вземи си оправи инсталацията. Няма смисал от кондензатор за тоя усилвател. Виж акомулатора ти на какво дередже е защото може данему достига мощноста. Виж си настройките на усилвателя данеби с тоя ми ти бас да го пренатоварваш.
Pioneer TS-W305c
Nominal input power 400 Watt
Pioneer Pioneer GM-5100T
# Number of Channels: 2
# Load Impedance Capability: 2~8 Ohm (Stereo), 4~8 Ohm (Bridged)
# Continuous Power: (4 ohm) 125W x 2
# Continuous Power (2 ohm): 190W x 2
# Continuous Power Bridged: (4 ohm) 380W x 1
Има вариянт данеси го вързал както трябва баса и да не използваш тая ми ти мощност която излиза от усилвателя. И задължително трябва да имаш БУШОН на "+" -совия кабел на усилвателя но има значение какъв ще е ВНИМАВАЙ ! Хайде лека ви нощ утре повече ще пиша

- G3
- Автомобил: Vw Sharan 7M
- Двигател: 2.8 v6 204ps 4motion Ha METAH
чесно казано не разбирам мн от музики у инсталации усилвателя го слушам така
утре ще пробам това което ми казахте и ще пиша
само не ми е ясно на тая дебела жица от акумата към стапалото какъв точно бушон че повечето са малки с тънки жички
а усилателя 380 мисля че не съм сигорен

само не ми е ясно на тая дебела жица от акумата към стапалото какъв точно бушон че повечето са малки с тънки жички
едва ли баса е не повече от 180 РМСmafiacartel написа:Виж си настройките на усилвателя данеби с тоя ми ти бас да го пренатоварваш.
- 6669
- Автомобил: VW Golf IV GTI TDI Exclusive
- Двигател: AHF 1999
а на тоя Амп каде му са двата предпазителя от по 30АG3 написа:чесно казано не разбирам мн от музики у инсталации усилвателя го слушам така
само не ми е ясно на тая дебела жица от акумата към стапалото какъв точно бушон че повечето са малки с тънки жичкиедва ли баса е не повече от 180 РМСmafiacartel написа:Виж си настройките на усилвателя данеби с тоя ми ти бас да го пренатоварваш.

- mafiacartel
- Автомобил: VW Golf 2 GTI G65
- Двигател: PG
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”