Радио
Радио
Проблема ми е че не ми работи радиото следствие ремонта
.Свалих си таблото и след монтажа като си включвам радиото не работи.От какво може да е ??.Съмнявам се ,че съм вързал правилно кабелите ,Как трябва да стоят и след като съм ги вързал така може ли да е станало нещо (да ми е изгорял бушона ) защото нямам и лампа в купето .Благодаря !!!!

- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Ама нека някой първо погледне връзките на радиото.
Опасявам се, че или си дал някой изход на късо, или направо си вързал захранването на обрано!
А иначе може при вкарването му в гнездото да си защипал някой кабел и да е испляскал от това, де!
Иначе си говорим за предпазител №3 от ляво надясно... и според схемата стандартно е 15А.
Опасявам се, че или си дал някой изход на късо, или направо си вързал захранването на обрано!
А иначе може при вкарването му в гнездото да си защипал някой кабел и да е испляскал от това, де!
Иначе си говорим за предпазител №3 от ляво надясно... и според схемата стандартно е 15А.
- kokovanev
- Автомобил:
- Двигател:
Той ако е окъсил някой канал, както каза Радо, то вече се е очервило... Но не ми прилича на това... По-скоро да иде колегата при някой грамотен алармаджия или при някой, който поставя само музики и е научил буксите, преходите и кабелите наизуст... Иначе - така - дистанционно, няма как да помагаме...
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”