Въпросче за евробукса?
- GRUEL
- Автомобил: 1995 Golf III GT
- Двигател: AEK
Въпросче за евробукса?
Как мога да извадя някой пин от евробукса и да го вкарам на друго място? Оказа се че кабелите в буксата за захранването, която е на колата не са подредени така, както трябва за плеарчето и се налага да извадя някое друго пин-че и да ги наредя по схемата на плеара. Не искам да ги режа и после да запоявам. Става въпрос за Г3 и Blaupunkt MP35...
- Muncho
- Автомобил:
- Двигател:
съвет от мен - купи си нова букса от магазина и си нареди кабелите както искаш. С това вадене и т.н. е такава занимавка че не е истина. В краен случай се прави на сапьор - режи червения кабел
.. или пък може би беше синия
.
Абе исках да кажа че кабелите можеш да си ги пренаредиш с клещите и поялника
.

Абе исках да кажа че кабелите можеш да си ги пренаредиш с клещите и поялника

- GRUEL
- Автомобил: 1995 Golf III GT
- Двигател: AEK
Имам чисто нови букси, дойдоха си с плеара, но не ми се занимава с рязане, запояване и т.н. а и ставаше въпрос само за размяна на 2 кабелчета. Постоянния 12V и този от ключа бяха разменени и трябваше да ги врътна...
Занех си че има контричка, но не знаех от коя страна да бръкна, а и се оказа че буксата дето ми е на голфи е такава че има по 2 контрички на всеки пин...
отне ми има няма 2 часа докато разбера че са 2, но все пак успях.
Мерси много за бързия отговор.
Занех си че има контричка, но не знаех от коя страна да бръкна, а и се оказа че буксата дето ми е на голфи е такава че има по 2 контрички на всеки пин...

Мерси много за бързия отговор.

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”