Въпросче за евробукса?

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
GRUEL
Автомобил: 1995 Golf III GT
Двигател: AEK

Въпросче за евробукса?

Мнениеот GRUEL » Нед 16 сеп 2007 18:04

Как мога да извадя някой пин от евробукса и да го вкарам на друго място? Оказа се че кабелите в буксата за захранването, която е на колата не са подредени така, както трябва за плеарчето и се налага да извадя някое друго пин-че и да ги наредя по схемата на плеара. Не искам да ги режа и после да запоявам. Става въпрос за Г3 и Blaupunkt MP35...

Потребителски аватар
B12Gold
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот B12Gold » Нед 16 сеп 2007 18:14

С нещо тънко и остро отпред бъркаш и натискаш една "запирачка" и дърпаш кабелчето отзад :D

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Нед 16 сеп 2007 20:12

съвет от мен - купи си нова букса от магазина и си нареди кабелите както искаш. С това вадене и т.н. е такава занимавка че не е истина. В краен случай се прави на сапьор - режи червения кабел :).. или пък може би беше синия :hmmmm .
Абе исках да кажа че кабелите можеш да си ги пренаредиш с клещите и поялника :).

Потребителски аватар
GRUEL
Автомобил: 1995 Golf III GT
Двигател: AEK

Мнениеот GRUEL » Нед 16 сеп 2007 20:47

Имам чисто нови букси, дойдоха си с плеара, но не ми се занимава с рязане, запояване и т.н. а и ставаше въпрос само за размяна на 2 кабелчета. Постоянния 12V и този от ключа бяха разменени и трябваше да ги врътна...
Занех си че има контричка, но не знаех от коя страна да бръкна, а и се оказа че буксата дето ми е на голфи е такава че има по 2 контрички на всеки пин... :banghead: отне ми има няма 2 часа докато разбера че са 2, но все пак успях.
Мерси много за бързия отговор. :beer

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”