Изгоряла мост схема-Решено!
- DiMiTaR_k
- Автомобил: VW Golf MK5
- Двигател: R32 DSG
Изгоряла мост схема-Решено!
Скъпи колеги,изгоря ми мост схемата на усилвателя (Thunder TCA-4080).Казаха ми че схема от друг усилвател не вършела работа, а нова схема е 80лв.Някой ако може да помогне ще съм много благодарен.Търся и изгорял усилвател на Thunder със здрава мост схема.Нека който може да помага плс. 

Последна промяна от DiMiTaR_k на Пон 26 ное 2007 23:02, променено общо 3 пъти.
- Cyberloner
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- mafiacartel
- Автомобил: VW Golf 2 GTI G65
- Двигател: PG
Re: Изгоряла мост схема-решение!
DiMiTaR_k написа:Скъпи колеги,изгоря ми мост схемата на усилвателя (Thunder TCA-4080).Казаха ми че схема от друг усилвател не вършела работа, а нова схема е 80лв.Някой ако може да помогне ще съм много благодарен.Търся и изгорял усилвател на Thunder със здрава мост схема.Нека който може да помага плс.
До довечера очаквай от мене 0тговор за усилвателя и има вариянт да ти олеклне и да си слушаш музичка отново. До какви пари даваш ?
- Cyberloner
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- DiMiTaR_k
- Автомобил: VW Golf MK5
- Двигател: R32 DSG
Re: Изгоряла мост схема-решение!
mafiacartel написа:DiMiTaR_k написа:Скъпи колеги,изгоря ми мост схемата на усилвателя (Thunder TCA-4080).Казаха ми че схема от друг усилвател не вършела работа, а нова схема е 80лв.Някой ако може да помогне ще съм много благодарен.Търся и изгорял усилвател на Thunder със здрава мост схема.Нека който може да помага плс.
До довечера очаквай от мене 0тговор за усилвателя и има вариянт да ти олеклне и да си слушаш музичка отново. До какви пари даваш ?
Ми някъде до 20-30 лв съм склонен да дам.Ако са повече няма смисъл и направо по-добре ще е да си купя нов.
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”