Кабели за радио как се прокарват
Кабели за радио как се прокарват
Ще си купувам сд в голфа ще сменям и колоните ама в корите на вратите нема прекарани кабели ако може да ме светнете как да ги прекарам
- malolitrajkata
- Автомобил:
- Двигател:
- mafiacartel
- Автомобил: VW Golf 2 GTI G65
- Двигател: PG
Прекарването става лесно. Като отвориш вратата ще видиш доло до пантата две дупки с пласмасови тапи. Махаш ги или правиш дупки та да мине кабела за говорителя. Разглобяваш си вратата ,неме карай да ти обеснявам как тъй като ще ми е по лесно да дойда до вас и да ти го направя та да можеш да си прекараш кабела до говорителите. Монтираш на вратата говорителите ако въобще имаш дупки на вратите ,но и това ако нямаш има вярянт да си сложиш горе на таблото и отзаде на кората.
- malolitrajkata
- Автомобил:
- Двигател:
- mafiacartel
ripai написа:malolitrajkata написа:ripai написа:Ще каже ли някои как става номера
нали съм написал по горе. кое не ти стана ясно да обяснявам?
Ми как ми го каза нищо не разбрах
Въпроса ми е следния как от радиото ще сложа тъпите кабели много ли се разглобява и какво се разглобява
Незадаваш правилно въпроса пък после как искаш да те разбереме и ние? От радиото ти излизат кабели с женска букса бре пич. Има мъжки букси които са с кабели и влизат в женските букси на плеера ти.Кабелите за колоните се връзват на мъжките букси. Ако неможе да рабереш нищо отиди в някой кар аудио център да ти ги монтират.
- mafiacartel
- malolitrajkata
- Автомобил:
- Двигател:
ми взимаш кабела и намираш най-алтернативния начин за прекарването му с цел сигурност и малка амортизация.от мястото за цц пускаш нови кабели (ако не си решил да използваш старата инсталация) и сваляш част от таблото(отдоло държи се на винторе с шапка тип звезда). след това пускаш кабела прекарваш го до вратата. на предната греда на колата трябва да имаш тампонче ГУМЕНО резваш малко от него колкото да мине проводника , на вратата има същото тампонче и там резваш малко и вече имаш инсталация. сега остава да пригодиш джобове.слагам малко снимки на моите джобове които хич не са привлекателни , но са направени от стара кора и са облицовани с кожа. на вратата се слагат тонколони 13 см попринцип , а ти можеш и 20 да сложиш , но трябва специално джобове . та ето ти малко снимков материал:
ето го и резултата:
и сега ако не ти е станало ясно питай още веднъж
ще се опитам да обясня

ето го и резултата:

и сега ако не ти е станало ясно питай още веднъж

ще се опитам да обясня

Пичове досега се мъчих да си свала радиото ама нещо неще копелето.
С две малки отверки се мъчех ,видях двете щипки където захващат радиото ама дърпах дърпах и не помръдва от десната страна леко се измества напред ,ама от към шофъора неще .
Та имали още нещо което требва да се знае някво винтче или как става
точно.
И да попитам дали ако си купя мп3 плеара примерно от технополис или некаде другаде ще ми го сложат ли те или требва да плащам допълнително
С две малки отверки се мъчех ,видях двете щипки където захващат радиото ама дърпах дърпах и не помръдва от десната страна леко се измества напред ,ама от към шофъора неще .
Та имали още нещо което требва да се знае някво винтче или как става
точно.
И да попитам дали ако си купя мп3 плеара примерно от технополис или некаде другаде ще ми го сложат ли те или требва да плащам допълнително
- malolitrajkata
- Автомобил:
- Двигател:
- V_i_T
- Автомобил: Golf 2 GTI
- Двигател: PB 1.8i 112 hp 1991
- Контакти:
malolitrajkata написа:ripai написа:И да попитам дали ако си купя мп3 плеара примерно от технополис или некаде другаде ще ми го сложат ли те или требва да плащам допълнително
искам 25лв за монтаж , ако не го направиш при тях трябва да е в сервиз за да ти признаят гаранцията
Купи си МР3 от МЕТРО, там и да не е монтиран в сервиз пак признават гаранцията. Изрично питах за това, ако сам си монтирам player-a, казаха ми, че е достатъчно да се спазят инструкциите за монтаж.
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”