някои мойе ли да ми кайе ка да си прекарам кабел
-
- Автомобил:
- Двигател:
някои мойе ли да ми кайе ка да си прекарам кабел
здравите на вси4ки от 5 дена сам с ново возило голф 4 и немога да намеря на4ин да си опъна кабел от акомулатора до багажника да си вържа усилвателя ако някои знае как и от каде да го прекарам 6те сам мо много благодарен мерси предварително на вси4ки
- plamen032
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
колега по добре не се занимавай Първо най-верояно няма да го направиш както трябва и второ ще ти отнеме страшно много време (като за първи път) ако все пак решиш да прекарваш кабели, кабела трябва да мине през гумен маншон който е между двигателния отсек и шофьора. оттам по праговете до багажника. Захранващия кабел трябва да го съобразиш с мощтността на усилвателя, но като цяло под 10-12кв НЕ. Дотук добре имаме ток до усилвателя, но няма сигнааал... Трябва ти хубав чинчов кабел (Тук ще видиш зор с намирането, трябва да има хубава изолация ) Задължително захранващия кабел в единия праг , чинчовия в другия за да не чуваш после турбината
Отказах ли те? ако не ще ти кажа че цялата работа с материалите в аудио магазин ще ти вземат около 80лв за да го направят, а ако си вземеш всичко и Ти си го направиш около 50-60лв Ти си прецени дали си заслужва времето и нервите.
П.С. Аз си слагах моя сам, но не бих го повторил на следващата ми кола

П.С. Аз си слагах моя сам, но не бих го повторил на следващата ми кола

- sa6o_bandita
- Автомобил:
- Двигател:
Re: някои мойе ли да ми кайе ка да си прекарам кабел
кадето минава снопа
-
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил: corrado
- Двигател: pg
- Контакти:
в тояга ми искаха 150 лева а чинчовия кабел го взех от стрийт мания за 12се лева(тройния)plamen032 написа:... ако не ще ти кажа че цялата работа с материалите в аудио магазин ще ти вземат около 80лв за да го направят, а ако си вземеш всичко и Ти си го направиш около 50-60лв Ти си прецени дали си заслужва времето и нервите...
-
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”