ГОЛЯМ бас за кората...pioneer ts-w383f
ГОЛЯМ бас за кората...pioneer ts-w383f
знаете ли дали това свири добре като заместител на субуфер... pioneer ts-w383f... мисля да го сложа на кората на голфа /да има място за щайгите
някой чувал ли е как свири ??? http://www.electron.bg/product_info.php ... cts_id=720

- DimoNN
- Автомобил:
- Двигател:
пичага аз съм сложил 2 от тези http://www.avitel-bg.com/?PageID=14&Gro ... ecordID=13
и направо къртят... погледни в гаража... иначе на 3ката преди имах пак 2 пайнерки от стария модел пак 25см и пак къртеха (и все още де):)) важното е да е за free air монтаж... според мене ще ти трябват и пищялки... иначе предполагам усилвател имаш?... цялата инсталация на озвучаването си правех сам (вкл. и кората)...
и направо къртят... погледни в гаража... иначе на 3ката преди имах пак 2 пайнерки от стария модел пак 25см и пак къртеха (и все още де):)) важното е да е за free air монтаж... според мене ще ти трябват и пищялки... иначе предполагам усилвател имаш?... цялата инсталация на озвучаването си правех сам (вкл. и кората)...
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Не разбирам чак толкова много от музика (но със сигурност разбирам доста повече от половината пишещи тук..), но определено мога да ти кажа че няма да има нищо общо.. дори и free air да е ... просто много трудно
ако искаш само да блъска там .. да рита нещо.. ще ти свърши работа.. но звука просто няма как да го изкара.. трябва да чуеш на Дани баса.. ще разбереш какво имам в предвид..
ако искаш само да блъска там .. да рита нещо.. ще ти свърши работа.. но звука просто няма как да го изкара.. трябва да чуеш на Дани баса.. ще разбереш какво имам в предвид..
наистина фабричните на 4-ката свирят мн. хубаво но искам по-силен бас. елипси няма смисъл да слагам--- и така свири добре. искам само хубав бас. не съм виждал как свири с такъв бас но ми се иска ако свири като туба да го налазвам ... ако не ще сложа някое 10-ка кенлууд торнадо с туба по седалката... незнам какво да правя а този бас се продава в тунингбг за 90лв. и мислех да го взема че е мн. запазен ... но неможах да го чуя как свири че не е монтиран ами си седи на седалката и само пляка
- DimoNN
- Автомобил:
- Двигател:
прав е колегата... аз кората я направих от MDF 18mm мисля беше дебелината.. на нея освен говорителите (които са си бая тежички) съм сложил и усилвателя... всичко се държи без проблеми но ако се остави така при неравности самата кора почва да пружинира... затова съм сложил 2 винкелчета по цялата ширина от двете страни и сега не мърда.. кората беше около 12лв, кожата за нея и тя толкоз винкелчетата бяха около 3лв (2метра)... и това е... може да направя снимки и да пусна ако някой се интересува
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”